Σήμερα στις 8:30 μ.μ. – 11 μ.μ. ο Μανώλης Μητσιάς στο Μαρούσι στη 2η βραδιά του Φεστιβάλ στο Δήμο Αμαρουσίου!!

42

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. – 11 μ.μ. ο Μανώλης Μητσιάς στο Μαρούσι στη 2η βραδιά του Φεστιβάλ στο Δήμο Αμαρουσίου!!

Μανώλης Μητσιάς�“50 χρόνια χρυσάφι”
Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο κορυφαίος μας Μανώλης Μητσιάς.
Γύρω του, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο, η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και… όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως: Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος κ.α
Θα απολαύσουμε τραγούδια όπως: Ελευσίνα, Ερωτικό(Πιρόγα), ο Γιάννης ο φονιάς, Όσο αγαπιόμαστε τα δυο, Με ένα παράπονο, Μη χτυπάς, Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες κ.α
Μαζί του επι σκηνής η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.

Σχετικά Αρχεία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play