Πρωτοχρονιάτικη πίτα ”ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” 2023! Δώρα, χαμόγελα, συγκίνηση και τυχεροί χρονιάς στην κατάμεστη αίθουσα της Λ.Α.Ε.Δ.

8

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ βαδίζοντας τα 20 χρόνια ζωής με πλούσιο έργο προσφοράς στα αυτιστικά παιδιά και στις οικογένειες τους,  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Λ.Α.Ε.Δ.) την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.
Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γεώργιος Τσιράκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  παρουσίασε απολογισμό του έργου για το 2022 και στόχους για το 2023 .

Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών  και Πάσης Ελλάδος  Ιερώνυμου Αιδεσιμολογιότατος  Οικονόμος  Πάτερ Μπεζαϊτης Αντώνιος που ευλόγησε και την βασιλόπιτα του Συλλόγου μας, ο κ. Γιώργος ΣταμάτηςΓενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, η κ. Έλσα Καραγεώργου, ως Αναπληρώτρια Γραμματέας  Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιώργος Βλάχος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη,  ο κ. Ιωάννης Απόστολος Μπόμπολας Γενικός Διευθυντής της Smile Energy, ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης εκπρόσωπος του Συλλόγου Αμαρυλλίς με ωφελούμενους και παιδαγωγούς του φορέα.

Με συγκίνηση τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, καθώς και στη μνήμη φίλης μας και μητέρας ωφελούμενου.

Το φλουρί μας κέρδισε ο ωφελούμενος μας Μπάρτζης Δημήτρης, ενώ ακολούθησε κλήρωση για το προσωπικό και τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση μας πλαισίωσε Λαχειοφόρος Αγορά και Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα με Μουσική από τους φίλους του Συλλόγου μας κο Χατζηιωάννου Ιωάννη και την ορχήστρα του.
Μαζί μας ήταν Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας  με τις οικογένειες τους ,τα παιδιά μας, γονείς, φίλοι και συγγενείς και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό. Παρατέθηκε πλήρες γεύμα από το ZAFIRIS catering και η  βραδιά συνεχίστηκε με ποτό, αλλά και υπέροχα δώρα που μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους  μετά από κλήρωση!

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, τη Διοίκηση της Λ.Α.Ε.Δ. για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play