Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ 2023 – Πολιτιστικό Μελισσίων από 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου

11
Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ 2023 – Πολιτιστικό Μελισσίων από 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου

Τριήμερη γιορτή γεμάτη νότες,  χορευτικά βήματα και καλλιτεχνικές δημιουργίες  διοργανώνουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Πεντέλης,  με πρωταγωνιστές άτομα της Τρίτης ηλικίας, από τις 26 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Η  Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και η αντιδήμαρχος Γεωργία Μητροπούλου  απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτή την γιορτή αισιοδοξίας, που φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά ιδιαίτερα ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ειπώθηκε ότι «όλο εκδρομές πάνε εκεί στα ΚΑΠΗ».  Τότε γεννήθηκε η ιδέα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΠΗ που αποδεικνύει ότι τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων είναι μεταξύ άλλων και κυψέλες πολιτισμού»,  σημειώνει σε σχετική δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μητροπούλου «και απέδειξαν με τη λειτουργία τους ότι αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, εστίες κοινωνικοποίησης, πολιτισμού και αθλητικών δραστηριοτήτων».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Εγκαίνια έκθεσης:  ώρα 18:30  (1ος όροφος)

Η ομάδα του χορευτικού του Α ΚΑΠΗ Μελισσίων θα παρουσιάσει  πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς (ισόγειο). Θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα

26-28 Μαΐου στο 2ο όροφο η ομάδα καλλιτεχνών των μελών των ΚΑΠΗ Δήμου ΠΕΝΤΕΛΗΣ παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από μια έκθεση ζωγραφικής, decoupage, ραπτικής, πλέξιματος.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 18.00–21.00, Σάββατο και Κυριακή 11.00–13.00 και 18.00–21.00.

 

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Η ομάδα μουσικής του Δ ΚΑΠΗ Μελισσίων  θα μας ταξιδέψει σε μια  βραδιά  με τις μελωδίες της κιθάρας

Ώρα έναρξης: 19:00 (ισόγειο)

 

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και οι μικροί μας φίλοι θα ενώσουν το ΤΩΡΑ με το ΧΘΕΣ με ένα ενδιαφέροντα  και διασκεδαστικό τρόπο μέσα από ερωτήσεις και μικρές συνεντεύξεις.

Παράλληλα η  χορωδία του   ΚΑΠΗ  Νέας Πεντέλης έχει ετοιμάσει μια βραδιά αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη

Ώρα έναρξης: 18:30

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ