Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η μεγάλη συναυλία 100 Κιθαριστών «Φθινοπωρινές Νότες» του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης»

3
Print Friendly, PDF & Email

Εμβληματικά έργα των δύο σημαντικότερων Ελλήνων μουσικοσυνθετών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι ερμήνευσε η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου και των String Demons στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) με τίτλο: «Φθινοπωρινές Νότες» το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2022 στον στον πολυχώρο ΔΑΪΣ.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου.

Οι 100 κιθαρίστες, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, κιθαριστή και καθηγητή Βαγγέλη Μπουντούνη, ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης, οι Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Άννα Κατσούλη, με την Φωτεινή Κοσκόρου καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που είχε τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας, χάρισαν στο κοινό που κατέκλυσε τον πολυχώρο, μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, σε μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα.

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο «Μίκης Θεοδωράκης» που αποτελεί πρότυπο μουσικής παιδείας, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συναυλίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΚΕΔΑ για την άριστη διοργάνωση. Ο Δήμαρχος τέλος προέτρεψε το κοινό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος και να συμμετέχει σε αυτό καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας από τη δική του πλευρά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεχή στήριξή του στις πρωτοβουλίες και δράσεις της ΚΕΔΑ και με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στις επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

Παρόντες στη Συναυλία:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Κων/νος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα,  ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ακόμη έδωσαν το παρών ο Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.

Τέλος, παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Αμαρουσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ