Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η εκπληκτική Χορευτική Παράσταση Τμημάτων Ρυθμικής – Μπαλέτου & Σύγχρονου στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

9
Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νικόλαου Πέππα πραγματοποιήθηκε η γιορτινή Χορευτική Παράσταση Τμημάτων Ρυθμικής – Μπαλέτου & Σύγχρονου, η οποία μάγεψε τους πολλούς Μαρουσιώτες που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους συντελεστές και κυρίως τις μικρές χορεύτριες, απευθύνοντας στη συνέχεια τις θερμές ευχαριστίες του στους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο έργο που πραγματοποιεί ο Δήμος μέσω της ΚΕΔΑ στα καλλιτεχνικά & αθλητικά τμήματα. Ένα έργο που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Ν. Πέππας με τη σειρά του τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμαρχος προσωπικά και η Δημοτική Αρχή στην παραγωγή και προαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών πολιτισμού, μία ενέργεια που βρίσκει επιτυχή εφαρμογή στα τμήματα της ΚΕΔΑ.

Η παράσταση αποτέλεσε συνέχεια των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (2023), με την επιμέλεια των ταλαντούχων χοροδιδασκάλων Ζέφης Μπαρτζώκα και Αφροδίτης Κορέτση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννης Κεχρής,

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ