Παρουσία γονέων και φίλων διεξήχθη με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ από τους νέους αθλητές στο νέο Κλειστό Γήπεδο στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο»

8
Print Friendly, PDF & Email

Με την απονομή των κυπέλων στους διακριθέντες και των μεταλλίων συμμετοχής ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου στο νέο Κλειστό Γήπεδο στο 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο», στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία λήξης των αθλητικών προγραμμάτων της περιόδου 2022-2023.

Στο τουρνουά μπάσκετ παρουσία γονέων και φίλων των παιδιών, οι νέοι αθλητές διαγωνίστηκαν σε δραστηριότητες και ασκήσεις επιδεξιότητας στην καλαθοσφαίριση.

Στην κατηγορία Δ’,Ε΄και Στ΄ τάξης Δημοτικού στους τρεις πρώτους διακριθέντες απονεμήθηκε κύπελο (χρυσό, αργυρό και χάλκινο) και σε όλα τα παιδιά κατηγορίας Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού μετάλλιο συμμετοχής. Αντίστοιχα, κύπελο απονεμήθηκε στα παιδιά του Γυμνασίου που διακρίθηκαν στις δοκιμασίες επιδεξιότητας.

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους  μετέφερε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα αθλητικά προγράμματα της ΚΕΔΑ, τα οποία όπως ανέφερε διεξάγονται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.
Κάνοντας ειδική αναφορά στο Κλειστό Γήπεδο του 4ο Γυμνάσιου-Λυκείου Αμαρουσίου «Ζεκάκειο», όπου διεξήχθη το τουρνουά, το χαρακτήρισε «κόσμημα αθλητισμού» για το Δήμο Αμαρουσίου.

Το τουρνουά παρακολούθησαν και βράβευσαν τους αθλητές ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης Χρυσόστομος Σχινάς,

Υπεύθυνος του προγράμματος καλαθοσφαίρισης για παιδιά είναι ο Χρήστος Λεγάντης και προπονητές των παιδιών είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης και Γιάννης Σταθάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ