Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. : “Ο ΛΟΓΟΣ για το Νερό και του νερού τα παραμύθια” , η διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση του ΠΑΣΑΠΑΝ

9
Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. : “Ο ΛΟΓΟΣ για το Νερό και του νερού τα παραμύθια” , η διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση του ΠΑΣΑΠΑΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (ΠΑΣΑΠΑΝ)

Αρ.Πρωτοδικείου Βόλου 2485/2019 ΑΦΜ 997044437

τηλ.: 6947263444 e-mail: [email protected]

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΠΑΣΑΠΑΝ 

Συνεχίζουμε τις επιμορφωτικές διαλέξεις-συζητήσεις του συλλόγου μας στα πλαίσια του “Αφιερώματος στον ΛΟΓΟ” που πραγματοποιούνται με την ευγενή συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας με μεγάλη σχετική εμπειρία και γνώσεις και τους οποίους θερμώς ευχαριστούμε.

   Σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, ώρα 6.30 μ.μ. με θέμα μας :

Ο ΛΟΓΟΣ για το Νερό και του νερού τα παραμύθια” 

Τα καύσιμα και η ενέργεια δεν είναι το πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη μας. Το ΝΕΡΟ έχει την πρώτη θέση για την ζωή μας και η κατάλληλη σχετική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας είναι “εκ των ων ουκ άνευ”, αφού βεβαίως εμείς ως γονείς και εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε πως πρέπει αυτό το αγαθό να προστατεύεται και όχι μόνο να εξοικονομείται, καθώς και ποιά είναι τα σχετικά δικαιώματα μας από την πολιτεία και τους θεσμούς της.

Η Δρ. Αγγελική Καλλία -Αντωνίου Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω,Καθηγήτρια Περιβαλλοντικού Δικαίου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και επί 20ετία στέλεχος της Ευρωπαικής Ένωσης στις Βρυξέλλες, μας κάνει την τιμή να μοιραστεί τις σκέψεις της επ΄αυτού και να συζητήσει μαζί μας.

Επίσης σε όσους παρακολουθήσουν την διαδικτυακή διάλεξη, θα μοιραστεί ηλεκτρονικά μία συλλογή από επιλεγμένα κείμενα τεκμηρίωσης, σχετικά με την Ελληνική Μυθολογία για το νερό των θαλασσών, ποταμών, λιμνών και πηγών, που μπορούν να αξιοποιήσουν διδακτικώς προς τα παιδιά τους, μορφώνοντας τα σε ένα τόσο ενδιαφέρον χρήσιμο και γοητευτικό θέμα.

Την συζήτηση θα συντονίσει η Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠΑΝ Δρ. Ευσταθία Βαλιάντζα-Αφτιά Μηχανικός Περιβάλλοντος και Νηπιαγωγός.

Η ομιλία – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακώς με ΖΟΟΜ, στον σύνδεσμο που βλέπετε παρακάτω:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΖΟΟΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ

ΕΦΗ ΒΑΛΙΑΝΤΖΑ-ΑΦΤΙΑ is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/2775658698?pwd=TFVsRTcwRUQ2ZDROL0gvMng2L1VrUT09

Meeting ID: 277 565 8698

Passcode: 4EmnYg

Για τον ΠΑΣΑΠΑΝ,

Η Πρόεδρος,

Ε.Βαλιάντζα-Αφτιά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play