Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

8

Ο εορτασμός θα ξεκινήσει με τον αγώνα δρόμου Santa Run στις 18:00, με  σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας.

 

Ο αγώνας δρόμου «Santa Run Βριλήσσια», γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι χωρίς ανταγωνισμό.

Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής,προσφέροντας ταυτόχρονα και το δικό τους… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής τους σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.                                                                                           

Ο κάθε ενήλικας δρομέας μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των εννέα ευρώ (9€) για την απόσταση των 5 και των 10 χιλιομέτρων, ενώ η συμμετοχή για τα παιδιά είναι πέντε ευρώ (5€) για απόσταση 1.000 μέτρων.

Μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο “Η ΑΓΚΑΛΙΑ”.

Καλούμε τα σχολεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή, να δηλώσουν έγκαιρα τις συμμετοχές τους ηλεκτρονικά στο site του γυμναστηρίου FITNESS ON, reventy.gr. 

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το βράδυ.

Μετά τον Δρόμο Υγείας θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας και η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι και χορό με το συγκρότημα των ONIRAMA.

H εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του γυμναστηρίου FITNESS ON στα Βριλήσσια, Αγαμέμνονος 2.

Σας περιμένουμε όλους!

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511

Ώρες 09:00-19:30 (καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής)

E.Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΟΝΙΡΑΜΑa3santarun copy 1 page 0001

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ