ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO!!! Ο παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιό του και σε δρόμους μετ’ εμποδίων, μάς ξεναγεί στην ελληνική κοινωνία

208
Ο παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιό του και σε δρόμους μετ' εμποδίων, μάς ξεναγεί στην ελληνική κοινωνία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ….ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ!

 

Με πρωταγωνιστές τον Κρητικό παραολυμπιονίκη κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη και το δημοσιογράφο Θάνο Πασσά και με σκηνικό την πόλη της Αθήνας, ρίχνουμε μια ματιά σε μια πραγματικότητα που αγνοούμε ή προσπερνάμε …άλλοι προβληματισμένοι και άλλοι ίσως ανακουφισμένοι που δεν τους αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά, τη ματιά αυτή είναι απαραίτητο να τη δούμε όλοι γιατί μέσα από την ενσυναίσθηση και τη συνειδητοποίηση, θα δωθούν οι λύσεις σε τόσο δυνατά θέματα που κάνουν αδύνατη την καθημερινότητα ανθρώπων που ζουν στη διπλανή από εμάς πόρτα.

Μέσα λοιπόν από την εκπομπή «Οτινάναι» και διασχίζοντας με αναπηρικό αμαξίδιο τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πρωτεύουσας, δίνεται μία γερή γροθιά στο στομάχι – έστω και χιουμοριστικά – για την πραγματική ζωή των ΑΜΕΑ και τις δυσκολίες των συνανθρώπών μας που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από την πολιτεία.


Όπως θα δείτε στο βίντεο ο Τσαπατάκης – όπως και κάθε συνάνθρωπός μας σε αναπηρικό αμαξίδιο – είναι αδύνατο να διασχίσει με το αμαξίδιό του πολλά πεζοδρόμια και δρόμους της πρωτεύουσας με αποτέλεσμα να μένει πάντα πίσω από τον δημοσιογράφο.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Βίντεο : eleftherostypos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play