Ο Καραγκιόζης πάει μουσείο!

26
Ο Καραγκιόζης πάει μουσείο!
Ο Καραγκιόζης παέι μουσείο 

“Έναν σ’ έχουμε εγώ και η μάνα σου. Αλλά πάλι, ευχή και κατάρα σου δίνω να μην αφήσεις ποτέ την τέχνη που σου έμαθα. Ο Καραγκιόζης και οι άλλοι ήρωες, μ’ ότι κι αν κάνουν είναι πάντα οι πιο καλοί κι οι πιο πιστοί φίλοι”

Όλες οι περιοχές κρύβουν μικρά διαμάντια, αρκεί να ψάξεις. Ένα τέτοιο διαμάντι βρίσκεται στην πολή μας, το Μαρούσι, επί τις οδούς Μεσογείων και Βορείου Ηπείρου 27. Εκεί θα βρείς τον αγαπημένο χαρακτήρα σε μικρούς και μεγάλους, τον Καραγκιόζη.

Το μουσείου Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» θα σε μαγέψει από τα χρώµατα των φιγούρων, την εύθυµη έκφραση των φυσιογνωµιών των ηρώων του και την εύκολα διαφαινόµενη διάθεση χιούµορ.

Η δηµιουργία του Σπαθάρειου Μουσείου, είναι το αποτέλεσµα µιας µακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας του διάσημου καλλιτέχνη Ευγένιου Σπαθάρη και της δυνατής θέλησης του Δήµου Αµαρουσίου, που συνετέλεσαν στην πραγµατοποίηση ενός κοινού τους ονείρου: Ο Καραγκιόζης να αποκτήσει ένα µόνιµο στέκι!

Στο μουσείο βέβαια δεν θα συναντήσεις μόνο τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη αλλά την Αγλαΐα, την Βεζυροπούλα, τον Χατζηαβάτη, τον Μορφονιό, τον Σταύρακα και άλλους ήρωες, καθώς και βραβεία και μουσικά όργανα από την εποχή που ο καραγκιόζης συνοδευόταν από ζωντανή μουσική!

Ώρες λειτουργίας του Μουσείου:

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Τετάρτη 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ., 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Σάββατο-Κυριακή Κλειστά

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play