Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ (12/5-15/5)

10

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (12/5-15/5)

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ρόζυ Χαριτοπούλου  και η Διευθύντρια Οικονομικών Μαρία Δαλιέτου συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

 Το Σάββατο 14/5 πραγματοποιήθηκε η ομιλία της κας Χαριτοπούλου με θέμα «Νέο νομοθετικό πλαίσιο για Κυκλική Οικονομία: Δράσεις Εναλλακτικής Διαχείρισης & Πρόληψης στους ΟΤΑ»

Σε μια περίοδο αλλαγών σε διοικητικό, οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο η αξιοποίηση  χρηματοδοτικών εργαλείων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η μετάβαση σε μια Πράσινη Οικονομία αποτελούν μερικά από τα θέματα αιχμής και ενημέρωσης των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  θέματα τα οποία παρουσιάζονται στο συνέδριο.

Το συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 800 σύνεδροι από όλη τη χώρα, διοργανώνεται  από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον οικοδεσπότη Δήμο Ξάνθης και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ (12/5-15/5)Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ (12/5-15/5)

Η Διευθύντρια Οικονομικών κα Μ. Δαλιέτου, η ΓΓ κα Ρ. Χαριτοπούλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ Θωμάκος και  ο συνεργάτης του Δήμου Τεχνικός Ασφάλειας κ. Α. Παραδεισης, ο οποίος βραβεύτηκε στο συνέδριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play