Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά τον αείμνηστο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Οικονομίδη

2

Τον αείμνηστο δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο, γιατρό, Γιώργο Οικονομίδη, που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή, τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Σε μια σεμνή τελετή, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, μαζί με συνεργάτες, φίλους και τον γιο του γιατρού, Γιάννη, έκαναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με την οποία δίνεται το όνομα του Γιώργου Οικονομίδη στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Χρυσανθέμων.

«Διαλέξαμε αυτήν την αίθουσα καθώς ο Γιώργος είχε μια ιδιαίτερη σύνδεση με τα παιδιά. Αγαπητός παιδίατρος είχε μεγαλώσει με την φροντίδα του εκατοντάδες παιδιά του Ηρακλείου, τα οποία με την σειρά τους κάνανε δικά τους παιδιά που και αυτά τα εμπιστεύτηκαν στα χέρια του γιατρού», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νίκος Μπάμπαλος και συμπλήρωσε:

«Ο γιατρός αγαπούσε υπέρμετρα το Ηράκλειο και τους ανθρώπους του. Ήταν πάντα δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη, είτε ήταν πολίτης, είτε και σε εμάς που παίρναμε δύναμη από το χαμόγελο και τις συμβουλές του. Μας λείπει πολύ αλλά δεν θα τον ξεχάσουμε…».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ