Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ο Δήμος Διονύσου με τα μέλη των ΚΑΠΗ συνδιοργανώνουν και γιορτάζουν

Ο Δήμος Διονύσου με τα μέλη των ΚΑΠΗ συνδιοργανώνουν και γιορτάζουν

4

Ο Δήμος Διονύσου με τα μέλη των ΚΑΠΗ συνδιοργανώνουν και γιορτάζουν – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια













































Ο Δήμος Διονύσου με τα μέλη των ΚΑΠΗ συνδιοργανώνουν και γιορτάζουν

Η Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, όπου οφείλουμε να δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμό και εκτίμηση…

Συμβάλουν ουσιαστικά στην κοινωνική και  οικονομική  ανάπτυξη , μέσω του εθελοντικού τους έργου , της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεων τους , την βοήθεια που δίνουν  στα παιδιά τους αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους , αλλά και την αυξανόμενη συμμετοχή τους στην αγορά εργασίας.

Ο Δήμος Διονύσου με τα προγράμματα και τις δομές του (ΚΑΠΗ) και πάντα βασιζόμενος στην εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων , στοχεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία, να μειώσει τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις εναντίον των ηλικιωμένων, να ενθαρρύνει την ανεξαρτησία τους και να δώσει έμφαση στον σεβασμό και στην αξιοπρέπεια της τρίτης ηλικίας.

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας αυτής, ο Δήμος Διονύσου με τα μέλη των ΚΑΠΗ του, συνδιοργανώνουν και θα γιορτάσουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στο «ΚΤΗΜΑ ΛΥΚΑΚΗ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City