Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΕΔΑ

10
Print Friendly, PDF & Email

Υπό τους ήχους της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης  Θεοδωράκης», με τις πρωτοχρονιάτικες μελωδίες να πλημμυρίζουν την αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου της  Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) Νίκου Πέππα, μελών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής,  Συλλόγων και Φορέων της πόλης του Αμαρουσίου και μελών της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσοι συμβάλλουν στο πολιτιστικό και αθλητικό έργο του τόπου εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στην Κοινωφελή Επιχείρηση, όπως και στη Διεύθυνση Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε  σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το 2023. Συγκεκριμένα σημείωσε την επέκταση χώρου που αφορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου, στα τμήματα της ΚΕΔΑ και τις δεκάδες δραστηριότητες που φιλοξενούν, ενώ κάλεσε όλους να παρευρεθούν στα επικείμενα εγκαίνια του νεοκλασικού κτιρίου στην οδό Σουρή, το οποίο θα αποδοθεί τόσο στη διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού για να στεγάσει δραστηριότητες, όσο και στην ΚΕΔΑ για εργαστήρια και περιοδικές εκθέσεις. Τέλος ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το νέο έτος.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε για την αρωγή και βούληση πρωτίστως τον Δήμαρχο, και στη συνέχεια όλους τους συμβούλους, συνεργάτες, μέλη ΔΣ και εργαζόμενους της ΚΕΔΑ, αναφέρθηκε στο αθλητικό και πολιτιστικό έργο του 2022, όπως το καλοκαιρινό Φεστιβάλ, το αθλητικό και πολιτιστικό camp, τα ΚΔΑΠ, τονίζοντας πως το  2023 θα συνεχίσει η Κοινωφελής το έργο της με μεγαλύτερη δύναμη κρατώντας το Μαρούσι μας σε υψηλά επίπεδα αθλητισμού και πολιτισμού. Ακόμη τόνισε την ουσιαστική συμβολή των 140 δασκάλων αλλά και των εκατοντάδων τμημάτων με χιλιάδες μέλη. Τέλος με τη σειρά του ευχήθηκε μία δημιουργική νέα χρονιά.

Τις ευχές τους για το νέο έτος απηύθυναν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Επιτροπών του Δήμου, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερος π.  Χρήστος Μαρούδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ