Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς

4

Με σημαντικά σωματικά και ψυχικά οφέλη για την υγεία, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 17 Ιουλίου τα δωρεάν θαλάσσια μπάνια στον Μαραθώνα για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς.

Από τις 25 Ιουνίου που ξεκίνησε το πρόγραμμα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας του Δήμου μας, περισσότερα από 200 μέλη απόλαυσαν τα μπάνια τους, επωφελήθηκαν από τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας στην υγεία τους και παράλληλα ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η μεταφορά στην παραλία του Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε με πέντε πολυτελή πούλμαν, υπό τη συνοδεία και εποπτεία των Εντεταλμένων Συμβούλων, Υπεύθυνων των ΚΑΠΗ Κηφισιάς κας Αγγελικής Βαλασοπούλου (A’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς) και κ. Δημήτρη Καρρά (Β’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς).

Η αποστολή των μελών μας ωστόσο, διασφαλίστηκε περαιτέρω με την παρουσία του Ναυαγοσώστη του Δήμου Κηφισιάς κ. Απόστολου Κουφογιάννη, που μαζί τους φυσιοθεραπευτές των ΚΑΠΗ και μέλη του προσωπικού, συνόδευσαν όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στα θαλάσσια μπάνια τους.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και μέχρι του χρόνου, ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Καλοκαίρι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ