Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

218

Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

Περπατήσαμε στο Κέντρο της Κηφισιάς το πρωί στις 26 Δεκεμβρίου με παρέα το άγγιγμα ενός καλοκαιρινού ήλιου και ελάχιστο κόσμο ! Κυριακή πρωί στην Κηφισιά και τίποτε δεν θύμιζε την άλλοτε τέτοιες ημέρες πολυκοσμία που θα φιλοξενούσε. Λιγοστός κόσμος, μερικά καφέ ανοιχτά, όχι για καθημένους πελάτες αλλά μόνο όρθιους που κρατούσαν από ένα ποτήρι καφέ στο χέρι.

Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

 

Ιδιαίτερες ημέρες, διαφορετικές γιορτές με πόλη λίγο “θλιμμένη” που όμως πάντα φορά τα καλά της και αποπνέει το αριστοκρατικό περιβάλλον που τη χαρακτηρίζει.

Εμείς κι έτσι αγαπάμε την Κηφισιά, μας αρέσει να περπατάμε στους δρόμους της, να χαζεύουμε τις βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων, να θαυμάζουμε τα ωραία νεοκλασικά κτίρια, να παίρνουμε οξυγόνο από το πράσινο που άφθονο και “τακτοποιημένο” διαθέτει.

Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων Οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των ΧριστουγέννωνΟδοιπορικό στο κέντρο της πόλης της Κηφισιάς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play