Ξεκινούν οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τα voucher των παιδικών σταθμών

12

Ξεκινά από σήμερα και έως τις 5 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για το φετινό πρόγραμμα επιδότησης τροφείων στους παιδικούς σταθμούς (δημοτικούς και ιδιωτικούς). Προσοχή: οι φετινές αιτήσεις θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από τις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ: eetaa.gr & paidikoi.eetaa.gr. Θυμίζουμε, όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα και θα περιμένουν τους γονείς που θα καταφέρουν να πάρουν voucher για τις εγγραφές τους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή για τις αιτήσεις γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213- 1320600 & 210-5214600, Λάρισα: 2410-579620, Θεσσαλονίκη: 2310-544714).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play