ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

21

Στο  17ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετείχε ο Δήμος Κηφισιάς . Ο Δήμος μας βραβεύθηκε για την λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας και την ύψιστη ωφέλεια των δημοτών από τις δράσεις προαγωγής υγείας και  την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19   
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με  μήνυμα του δήλωσε «Στο Δήμο  Κηφισιάς πιστέψαμε και επιδιώξαμε από την αρχή να έχουμε ΚΕΠ Υγείας. Δικαιωθήκαμε γιατί το ΚΕΠ Υγείας σε συνδυασμό και άριστη συνεργασία με τα δύο Δημοτικά Πολυιατρεία βοηθούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας με προσυμπτωματικούς ελέγχους και πλήθος  προληπτικών εξετάσεων».
Το βραβείο για το Δήμο Κηφισιάς παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, Γιώργο Πατούλη,  η Υπεύθυνη του ΚΕΠ Ασημίνα Σωτηροπούλου, η οποία μετέφερε τις ευχαριστίες του Δήμου μας και του Δημάρχου.
Το συνέδριο   φέτος φιλοξενήθηκε στο Δήμο Γορτυνίας στις 11 και 12 Νοεμβρίου, και έχει θέμα «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή». Στόχος του ήταν η ανάδειξη της σημασίας των Υγιών Πόλεων και η συμβολή τους στην αντιμετώπιση σύγχρονων κρίσεων όπως η πανδημία του Covid-19.
 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play