Νίκος Καρούλιας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

12
Νίκος Καρούλιας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Ο Νίκος Καρούλιας, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με την ομάδα του Παναθηναϊκού, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών στην Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»

Γ. Πατούλης: «Υποδέχομαι στην οικογένεια της Νέας Αρχής για την Αττική έναν παλαίμαχο αθλητή που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στις ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Νίκου Καρούλια ως υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Βόρειου Τομέα Αθηνών, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο κ. Καρούλιας είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στην ΑΕΚ, συνέχισε στον Απόλλωνα Αθηνών και τέλος, για πολλά χρόνια, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου και υπήρξε αρχηγός, μέχρι και τη λήξη της καριέρας του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό και τέσσερα κύπελλα Ελλάδος και έφτασε στην τετράδα του αντίστοιχου Champion League. Το ενεργό του πνεύμα, τον οδήγησε στην προπονητική, όπου και διέπρεψε, διατελώντας για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών ποδοσφαίρου και διδάσκοντας σε σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου. Υπήρξε σχολιαστής στην ιστορική εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή» και σήμερα είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας, Μελέτης και Ανάπτυξης ποδοσφαίρου.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Καρούλια με τη Νέα Αρχή, ο Γ. Πατούλης τον καλωσόρισε επισημαίνοντας τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική» το Νίκο Καρούλια, τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά άφησε τη σφραγίδα του κυρίως στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, φέρνοντας νίκες, κύπελλα και πρωταθλήματα. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρό είναι διαχρονική και ακόμα και σήμερα έχει ενεργή παρουσία ως Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας, Μελέτης και Ανάπτυξης ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος έχει να προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς άνθρωποι όπως αυτόν έχουν μάθει να αγωνίζονται για να πετύχουν τον «στόχο» τους. Και εμείς, ως Νέα Αρχή, έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Τον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του. Ο Νίκος Καρούλιας, αποτελεί ένα αξιόλογο σύμμαχο στην προσπάθεια μας να κάνουμε την Περιφέρειά μας πρότυπο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΟΥΛΙΑ, ΥΠΟΨΉΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο Νίκος Καρούλιας γεννήθηκε στο Καρλόβασι της Σάμου. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στην ΑΕΚ, συνέχισε στον Απόλλωνα Αθηνών και τέλος, για πολλά χρόνια, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου και υπήρξε αρχηγός, τελειώνοντας εκεί την καριέρα του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό και τέσσερα κύπελλα Ελλάδος και έφτασε στην τετράδα του αντίστοιχου Champion League. Όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1987, ξεκίνησε την πορεία του στην προπονητική. Διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών ποδοσφαίρου και δίδαξε σε σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου. Υπήρξε αναπληρωτής Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων. Ήταν σχολιαστής στην αρχαιότερη αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» για δύο χρόνια. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας, Μελέτης και Ανάπτυξης ποδοσφαίρου. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες, τη Βασιλική και τη Μαρία.

Νίκος Καρούλιας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play