Νέο εμπόριο ψευδών ειδήσεων από τον κ. Καραμέρο, αυτή τη φορά για το «Σπύρος Λούης»

13
Print Friendly, PDF & Email

Κατά την προσφιλή του τακτική ο κ. Καραμέρος χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις και πηχυαίους τίτλους για να δικαιολογήσει τη δική του απουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου.

Το τελευταίο εμπόριο ψευδών ειδήσεων αφορά στο πώς, τι και γιατί, αφορά στις πολυσύνθετες εργασίες ανακαίνισης του εμβληματικού κλειστού γηπέδου «Σπύρος Λούης». Αλήθεια, ο κ. Καραμέρος που απλοποιεί και μηδενίζει τα πάντα, δεν γνωρίζει πως το «Σπύρος Λούης» στερείται στατικής επάρκειας και άρα δεν μπορούν να γίνουν αγώνες;

Στην παραπληροφόρηση και λάσπη του κ. Καραμέρου περί δήθεν αδιαφανών διαδικασιών απαντούμε με τις σχετικές μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου που προκύπτουν βάσει των επίσημων τιμολογίων του Κράτους.  Απαντούμε με τις εγκρίσεις των Νομικών μας Υπηρεσιών. Απαντούμε τέλος με το γεγονός ότι συμβάσεις του ύψους του ποσού που απαιτούνται για έργα όπως η ανακαίνιση και θωράκιση του «Σπύρος Λούης», δεν προχωρούν αν δεν έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους.

Το ότι ο κ. Καραμέρος δεν θέλει επί ημερών  Θ. Αμπατζόγλου, το «Σπύρος Λούης» να γίνει και πάλι αθλητικός φάρος για όλη την Αττική είναι σαφές. Το ότι ο Κ. Καραμέρος δεν θέλει να γίνει τίποτα στην πόλη, γιατί έχει μάθει να πολιτεύεται στην καταστροφή και τη μιζέρια, το γνωρίζουν όλοι.

Τον αφήνουμε στο σκοτάδι της σκέψης του. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την πόλη μας, πιο όμορφη, καθαρή και σύγχρονη, στο ακριβές πλαίσιο της νομιμότητας και της διαφάνειας. Μόνος μας οδηγός, η αγάπη μας για το Μαρούσι. Και αυτό, μετά από δύο σχεδόν έτη δημιουργικής και επιτυχημένης διοίκησης, το αντιλαμβάνονται και το ζουν όλοι οι Μαρουσιώτες.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play