Μπορεί το Ethereum να ξεπεράσει το Bitcoin ως ένα καλύτερο κρυπτονόμισμα

4
Μπορεί το Ethereum να ξεπεράσει το Bitcoin ως ένα καλύτερο κρυπτονόμισμα

Τα κρυπτονομίσματα δεν σταματούν ποτέ να βρίσκονται στους τίτλους των ειδήσεων αυτές τις μέρες! Και για καλό λόγο, καθώς η τιμή αγοράς bitcoin και cryptocurrency έχει αυξηθεί πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ειναι πολλα τα λεφτα!

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο αρθρογράφος BTC Maximalist και CoinDesk Nic Carter προέβλεψε ότι το Ethereum θα μπορούσε να προσπεράσει το bitcoin.

Ας το παραδεχτούμε, η πλειοψηφία της εργατικής τάξης δεν μπορεί να αγοράσει ούτε μισό Bitcoin. Ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων πρέπει να είναι σε θέση να αγοράσει τουλάχιστον το ήμισυ ή ακόμη και ένα ολόκληρο Ethereum.

Λοιπόν, εκτός από την προφανή προσιτή τιμή της Ethereum έναντι του Bitcoin, τι άλλο θα το οδηγήσει να προσπεράσει το bitcoin;

Οι εφαρμογές που αξιοποιούν έξυπνα συμβόλαια και επεκτάσεις στο Ethereum θα επισκιάσουν το bitcoin. Το Bitcoin, αυτή τη στιγμή, έχει εξελιχθεί ως βασικό νόμισμα αξίας και είναι πολύ δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε άλλο. Πρέπει πραγματικά να δουλέψεις πολύ πιο σκληρά στο bitcoin από ό,τι στο Ethereum.

Επίσης η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση 2.0 της Ethereum θα πυροδοτήσει την ανάπτυξη εφαρμογών.

Η τιμή του bitcoin αυξήθηκε περίπου 700% τους τελευταίους 12 μήνες. Και τα κρυπτονομίσματα συνέχισαν να αυξάνονται καθώς ο Elon Musk συνεχίζει με τα κάπως κωμικά του tweets (τα οποία πραγματικά μετακινούν την τιμή του bitcoin) και ο σούπερ δισεκατομμυριούχος Jack Dorsey του δίνει τη σφραγίδα έγκρισής τους.

Επιπλέον, οι γίγαντες της Wall Street έχουν επίσης ξεκινήσει να αναπτύσσουν υπηρεσίες bitcoin, με την Mastercard και την PayPal να πηγαίνουν στο bitwagon.

Κάτι που έχει κερδίσει αρκετή έλξη πρόσφατα είναι ότι οι μεγάλοι επενδυτές ανησυχούν ότι ο πληθωρισμός ενδέχεται να υπονομεύσει την αξία των παραδοσιακών νομισμάτων όπως το δολάριο ΗΠΑ και αυτό ώθησε περαιτέρω το ενδιαφέρον για το εάν το bitcoin μπορεί δυνητικά να αντισταθμίσει την άνοδο των τιμών.

Ωστόσο, η τεράστια ανάκαμψη των τιμών bitcoin έχει επισκιάσει το Ethereum και ορισμένα άλλα κρυπτονομίσματα, με την τιμή Ethereum να προσθέτει ένα εντυπωσιακό 1,100% από τον Απρίλιο του 2020.

Οι επερχόμενες αναβαθμίσεις στο Ethereum, οι οποίες δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν τουλάχιστον στις αρχές του 2022, θα «δώσουν σε μερικούς ανθρώπους έναν λόγο να χρησιμοποιήσουν το Ethereum ως νόμισμα αξίας έναντι του bitcoin.

Εν τω μεταξύ, ίσως η επιλογή ενός κρυπτονομίσματος για επένδυση θα πρέπει να βασίζεται στις τρέχουσες οικονομικές σας συνθήκες και σε τι μπορείτε να ξοδέψετε.

Έτσι, η στάθμιση του εάν θα αγοράσετε bitcoin ή Ethereum είναι σε μεγάλο βαθμό προσωπική επιλογή σε αυτό το σημείο.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ