ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

130
ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ
ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

Ξένος Μανιατογιάννης: «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια παραβατικότητας»

Ντροπή και έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες στο Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Άνω Βριλήσσια μετά το καταστροφικό πέρασμα αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, τόσο στα καμαρίνια των καλλιτεχνών, όσο και στις κερκίδες του θεάτρου.
Οι καταστροφές εστιάζονται κυρίως στο βαγόνι, χώρος που χρησιμοποιείται από τους ηθοποιούς ως καμαρίνι, από το οποίο ξηλώθηκαν όλα τα παράθυρα και οι ηλεκτρολογικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις. Επίσης εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στις τουαλέτες και στα καθίσματα του θεάτρου.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ
ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

Στο θέατρο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη , ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάνης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννα Κυρίτση.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων, ενώ η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννα Κυρίτση υπέβαλε μήνυση κατ΄ αγνώστων και για κλοπή, γιατί εκτός από τις ζημιές σημειώθηκαν και κλοπές αντικειμένων που ήταν αποθηκευμένα στο βαγόνι.

Η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει άμεσα σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, ώστε το Θέατρο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό τέλη Αυγούστου όπου τοποθετείται χρονικά η έναρξη του 31ου Φεστιβάλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play