Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ”ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ”  στο kifissia.city.gr !!

574

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

”ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ”  στο

kifissiacity.gr !!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ την ποιότητα και την αισθητική που σας προσφέρουν τα ”ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ” στο ΜΑΡΟΥΣΙ!!

 

Το καλοκαίρι βρίσκεται εδώ και ο καυτός, λαμπερός ήλιος απαιτεί την απόλυτη κάλυψη και προστασία για τα όμορφα και πολύτιμα μάτια μας! Τί πιο επίκαιρο και χρήσιμο λοιπόν από ένα δώρο σαν κι αυτό:

Το κατάστημα οπτικών ειδών ”ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ” στο Μαρούσι σάς ευχαριστεί για την πολυετή εμπιστοσύνη, προτίμηση και αφοσίωσή σας και σάς χαρίζει  ένα καταπληκτικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου UNISEX !!

 

”’ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ, η όμορφη & ασφαλής επιλογή για…. τα μάτια που αγαπώ”!

 

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε Like στη σελίδα μας.
2. Κάντε κοινοποίηση του post του διαγωνισμού.
3. Συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

 

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ''ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ''  στο kifissia.city.gr !!

 

Το κατάστημα Οπτικών του κ. Γιάννη Νικολαράκου βρίσκεται στην καρδιά του Αμαρουσίου, στην οδό Διονύσου αρ.39, ανάμεσα σε έναν από τους πιο εμπορικούς πεζόδρομους του κέντρου στο Μαρούσι μας,την οδό Δήμητρος και την οδό Θησέως!

Στα ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σκελετούς ηλίου και οράσεως, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες στο επιστημονικό κομμάτι των οφθαλμικών φακών.
Τέλος, το κατάστημα διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Φακών Επαφής, Οπτομετρίας και Οπτικού Εργαστηρίου-Επισκευών για την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση:

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ  εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν την όμορφη φυσική παρουσία τους ως κατάστημα στο Μαρούσι μας. Μία παρουσία που σε όλη αυτή τη διάρκεια των χρόνων έχει ταυτιστεί με την άριστη εξυπηρέτηση, την προτεραιότητα στις ανάγκες και την επιθυμία του πελάτη, ενώ με μία επίσκεψή σας εδώ, θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι την καταπληκτική ποιότητα και την ποικιλία σε γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακούς επαφής και πολλά άλλα! Το δίλημμα; Ίσως να μην μπορείτε να αποχωριστείτε την δεύτερη και τρίτη επιλογή σας αν πρέπει να αποφασίσετε για την αγορά ενός προϊόντος… όμως το σίγουρο είναι ότι οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στο κατάστημα, θα κερδίσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνή σας και θα αποκτήσετε και εσείς μία σχέση αναλοίωτη και πιστή στο χρόνο, όπως και όλοι οι πελάτες του καταστήματος

Ο Γιάννης και η Μάχη Νικολαράκου, ιδιοκτήτες της επιχείρησης, σας χαρίζουν χαμόγελα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση με σεβασμό και αγάπη προς τον πελάτη!!
Ο Γιάννης και η Μάχη Νικολαράκου, ιδιοκτήτες της επιχείρησης, σας χαρίζουν χαμόγελα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση και πάντα με σεβασμό και αγάπη προς τον πελάτη!!

Το μότο του καταστήματος, όπως άλλωστε είχε στο παρελθόν δηλώσει ο ένας από τους ιδιοκτήτες του, ο κ. Γιάννης Νικολαράκος είναι:

Χαμόγελα, εξυπηρέτηση, σεβασμός και αγάπη προς τον πελάτη. Ο πελάτης είναι για εμάς ο βασιλιάς μας! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

 

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών σας

Η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές σας είναι η Παρασκευή 31/7/2020 και ώρα 12 το μεσημέρι. Ακολούθως θα γίνει η κλήρωση, ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα ή με τη συναίνεσή του θα αναρτηθεί το όνομά του στη σελίδα μας.

Περισσότερα για τους Όρους του Διαγωνισμού στον σύνδεσμο : Όροι Διαγωνισμών

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ
Διονύσου 39, Μαρούσι
210 61 25 552 – 210 61 43 030
E-mail: [email protected]

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play