Μαρούσι: Κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

18
Μαρούσι: Κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Tην πίτα του για το 2023 έκοψε o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο εμπορικό κέντρο Mall Athens παρουσία πολιτικών, επωνύμων, αλλά και πολλών εκατοντάδων απλών ψηφοφόρων.

Ο ίδιος είχε ενημερώσει για την εκδήλωση μέσω Twitter τις προηγούμενες ημέρες και όπως φάνηκε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το κάλεσμα είχε ανταπόκριση. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Αντώνης Ρέμος που πήγε να χαιρετίσει τον υπουργό Ανάπτυξης και να τον ασπαστεί μετά το τέλος της ομιλίας του, ενώ ακολούθησαν και οι ανάλογες φωτογραφίες.

Τον Άδωνι Γεωργιάδη τίμησαν μεταξύ άλλων οι: Λουκάς Παπαδήμος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκη Κεραμέως, Θάνος Πλεύρης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Δημήτρης Καιρίδης, Στέλιος Πέτσας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Ματούλα Παγώνη, Νίκος Παπαθανάσης, Νότης Μηταράκης, Στέλιος Κιμπορόπουλος, Στάυρος Μπαλάσκας και Κώστας Σόμμερ. Την ομιλία του προσφώνησε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μετά την εκδήλωση, στο Twitter, ανέφερε «Μόνον άπειρα Ευχαριστώ μπορώ να πω σε όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο! Πραγματικά ήταν η μαζικότερη και ομορφότερη εκδήλωση που έχω διοργανώσει ποτέ! Νιώθω ευλογημένος από όλη αυτή την αγάπη ..».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ