Μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

18
Print Friendly, PDF & Email

Μια Ημέρα αφιερωμένη στη Μάνα, την σύντροφο, την ενεργό πολίτη, την νοικοκυρά, την επιχειρηματία, την επιστήμονα .

Χρόνια Πολλά στη Γυναίκα που καλείται να ενσαρκώσει και να υπηρετήσει ταυτόχρονα τόσους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και που η Κοινωνία επιζητεί από αυτήν διπλές και τριπλές επιβεβαιώσεις για την αξιοσύνη της .

Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας είναι αφιερωμένη στον παγκόσμιο αγώνα των γυναικών κατά της κρίσης του COVID – 19. Στηρίζουμε όλες τις γυναίκες που πρωτοστατούν στη μάχη κατά της νόσου COVID – 19.

Αλλά και όλες τις γυναίκες που καλούνται την τρέχουσα περίοδο κάτω από αντίξοες συνθήκες να υποστηρίζουν την οικογένεια, τα παιδιά στο σπίτι και την εκπαίδευση τους, την στήριξη των υπερηλίκων, αντιμετωπίζοντας πέρα από την ανεργία πολλές φορές και προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας …

Ως Δήμος Αμαρουσίου αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία ενός μέλλοντος με περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερη ισότητα .

Στηρίζουμε τις γυναίκες που διεκδικούν ένα μέλλον που θα είναι ελεύθερο από κάθε στιγματισμό, ελεύθερο από στερεότυπα, ελεύθερο από βία . Ένα μέλλον όπου ο ρόλος της γυναίκας θα είναι πρωταγωνιστικός σε όλους τους τομείς της ζωής .

Η Γυναίκα στο Μαρούσι θέλουμε να έχει την πραγματική θέση που της αξίζει και της αρμόζει και προς την κατεύθυνση είναι και

η πρόσφατη απόφαση σύστασης της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, προκειμένου να προωθήσουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις την Αρχή της Ισότητας των Φύλων στην τοπική μας κοινωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play