Κορωνοϊός: κλείνει τα σύνορα σε όλο τον πλανήτη !!

3
Κορωνοϊός: κλείνει τα σύνορα σε όλο τον πλανήτη !!
Blurred people walking in airport.

Οι περισσότεροι ηγέτες σε διάγγελμα προς το λαό τους χρησιμοποίησαν τη λέξη “πόλεμος” ! τυχαίο ;
Όχι, δε θέλουμε να διαδώσουμε τον πανικό όμως οι εικόνες – σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κομβικών σημείων – που σημειώνονται αυτές τις ημέρες είναι απογοητευτικές ! όταν οι κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη κλείνουν τα σύνορα προκειμένου να σταματήσουν όσο γίνεται την πανδημία ! Οι αριθμοί ακούγονται τραγικοί! τελικά είμαστε “νούμερα”! οι καθημερινές ανακοινώσεις με τους θανάτους να σκαρφαλώνουν στα διαγράμματα ανατριχιαστικές! Όχι δε θέλουμε άλλα νούμερα! Σας παρακαλούμε βρείτε το φάρμακο και ανακοινώστε μας επιτέλους καλές ειδήσεις! όλος ο κόσμος αυτό περιμένει!!!
Ο κάθε λαός από τον ηγέτη του αυτό περιμένει! τα καλά νέα! Αντιθέτως προς το παρόν βλέπουμε κινήσεις ηγετών που μας βάζουν σε βαθιές σκέψεις !
Ενδεικτική η στάση της Αγκελα Μέρκελ η οποία απεύθυνε διάγγελμα στο λαό της, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά όσα χρόνια είναι καγκελάριος. Κάλεσε τους γερμανούς πολίτες “να πάρουν πολύ σοβαρά” τον κίνδυνο και να επιδείξουν αλληλεγγύη όπως όταν αυτή χρειάστηκε στη γερμανική ενοποίηση.
Δραστικούς περιορισμούς πήρε και η Ευρωπαϊκή Ένωση με ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στις αφίξεις αλλοδαπών.
Επιτέλους στη Βρετανία, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα κλείσουν από αύριο, κάτι που ήδη είχαν αποφασίσει οι τοπικές κυβερνήσεις του κράτους. Άλλωστε μετά από τα χιλιάδες κρούσματα ο Βρετανός πρωθυπουργός αναγκάζεται να αλλάξει ρότα !
Εχθές ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε τα σύνορα με τον Καναδά και δήλωσε ότι θα κάνει χρήση ειδικού νόμου επιτάσσοντας τις ιδιωτικές βιομηχανίες για λόγους ασφαλούς κάλυψης, σε πολλούς τομείς, του λαού του! Δυστυχώς η ΗΠΑ μάλλον εκτιμούν ότι η πανδημία θα κρατήσει αρκετά με άγνωστες συνέπειες σε όλους τους τομείς.
Εμείς του στέλνουμε μήνυμα λέγοντάς του ότι “αυτοί” που είναι “οι δυνατοί” να βρουν γρήγορα αυτό που θα λυτρώσει όλο τον πλανήτη από τη μάστιγγα που βιώνει!

JAmaxilati

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ