Κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τη Δευτέρα και την Τρίτη 24-25/1

10

Από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

 «Σε έκτακτη σύσκεψη των δημάρχων της Αττικής με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατουλη  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/1 το απόγευμα αποφασίστηκε, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά  τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έντονης χιονόπτωσης και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την προστασία και προφύλαξη των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι για το ίδιο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν κλειστοί και οι Δημοτικοί μας Παιδικοί Σταθμοί. Συστήνουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας να ακολουθούμε τις συστάσεις των επισήμων φορέων, των αρμοδίων υπουργείων της  Πολιτικής Προστασίας καθώς και της ΕΜΥ.

 Ο Δήμος μας παραμένει σε ετοιμότητα,  όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει με δελτίο τύπου από τις προηγούμενες μέρες όπου ανακοινώσαμε τα χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας του δήμου μας για πολιτική προστασία και έκτακτες ανάγκες.

Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τίθενται σε κατάσταση ετοιμότητας το προσωπικό και τα μηχανήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων  που  αναμένεται να προκύψουν. Οι πολίτες που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6970609103 και 6970256512.

Επίσης, από το Σάββατο  21/1/2022 και ώρα 08:00 μ.μ. και για όσο χρειαστεί βρίσκεται σε ετοιμότητα για λειτουργία, εφ’ όσον χρειαστεί, θερμαινόμενη αίθουσα, για όποιον πολίτη έχει ανάγκη, στο Β’ΚΑΠΗ Πεύκης, είσοδος από Ρήγα Φεραίου 9, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλέφωνο 2108062702

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play