Κλειστά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 12/6

3

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά, δημόσια και ιδιωτικά) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τους υπεύθυνους του Τμήματος Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παίρνοντας υπόψη τις προβλέψεις για έντονα υψηλές καιρικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών και προκειμένου να προστατευτούν τα μικρά παιδιά.

Κλειστό θα παραμείνει και το ΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής.

Η λειτουργία των σχολείων για το υπόλοιπο της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τα μετεωρολογικά δελτία.

Για την διεξαγωγή μαθήματος με εναλλακτικό τρόπο θα αποφασίσουν και θα ενημερώσουν οι εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, ειδικά εκείνα που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, ο Δήμος έχει φροντίσει να υπάρχουν περισσότερα μπουκάλια με νερό από όσα διανέμονται τις υπόλοιπες ημέρες στις μαθήτριες και τους μαθητές ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ