Κατάκτηση Πρωταθλήματος Ελλάδος από τις κορασίδες του ΓΑΣ Καματερού στο Χαντμπολ – Τα συγχαρητήρια από τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου

40
Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ συγχαίρει τον ΓΑΣ Καματερού, τις αθλήτριες της ομάδας κορασίδων και τον προπονητή τους Κώστα Κότσιρα, που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2020.
Με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση θα θέλαμε να δώσουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις αθλήτριες: Βασιλιάννα Βουκλαρή Χαρά Κάτσικα Βασιλική Κίτσιου, Αλκίντα Μετάι, Ελεάνα Μετάϊ, και Ροζαλία Παπαϊωάννου, τα κορίτσια της περιοχής μας, που ξεκίνησαν, έμαθαν το χάντμπολ και αγωνίστηκαν τα 3 πρώτα χρόνια της καριέρας τους στο Διόνυσο, πάντα υπό την καθοδήγηση του μέχρι και σήμερα τεχνικού συμβούλου του ΑΣΑΔ, Κώστα Κότσιρα.
Αξιοσημείωτη η ατομική διάκριση της Χαράς Κάτσικα και της Βασιλικής Κίτσιου στην καλύτερη επτάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τα «χρυσά» κορίτσια, με το δικό τους μοναδικό ταλέντο, την επιμονή, τους κόπους και τις θυσίες τους για το άθλημα που αγαπάνε και με την αδιάκοπη υποστήριξη των γονέων τους, έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα με την κατάκτηση της κορυφής σε πανελλήνιο επίπεδο. Η δικαίωση του αγώνα τους και η προσπάθεια τους, προβάλουν το αθλητικό επίπεδο της περιοχής και ευχή όλων να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα του χάντμπολ.
Εκτός από την αγωνιστική διάκριση με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τα κορίτσια κέρδισαν το προνόμιο της επιπλέον μοριοδότησης με 10% για της Πανελλήνιες εξετάσεις για οποιαδήποτε σχολή και 20% για τα ΤΕΦΑΑ.
Στον ΑΣΑΔ χάντμπολ γυμνάζονται σήμερα αγόρια και κορίτσια από 5 έως 14 ετών που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ και της ΟΧΕ.. Ο σύλλογος χρησιμοποιεί για αγώνες και προπονήσεις το κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, το οποίο λόγω διαστάσεων επιτρέπει αγώνες μόνο παιδιών δημοτικού και γυμνασίου. Οι ελλείψεις και τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών στο δήμο Διονύσου και η απουσία κλειστού γηπέδου χάντμπολ στη περιοχή αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξη των αθλητών που ονειρεύονται πρωταθλητισμό και διακρίσεις υψηλού επιπέδου με αποτέλεσμα όσο αυξάνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα παιδιά πηγαίνουν στο λύκειο, να αποτελεί μονόδρομο η μεταγραφή σε συλλόγους εκτός περιοχής. Ευχή όλων να μπορέσει ο Δήμος Διονύσου να κρατήσει τα παιδιά του και να αναδειχθούν και άλλοι πρωταθλητές Ελλάδος που να τους καμαρώσουμε όλοι ακόμα και στην Εθνική Ελλάδος. Το ταλέντο υπάρχει.
ΥΓ. Φωτογραφικό αρχείο από τις σελίδες : greekhandball com, edionysos gr, odosdionysou gr, secretmust gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play