Καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη: Δράση τώρα!

4

Μια πολύ σημαντική Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα που αφορούσαν στην κλιματική αλλαγή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/6/2024 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής, με την ένθερμη συμμετοχή των παιδιών της Βιβλιοθήκης και των παιδιών από το Kids Summer camp του Δήμου μας και με τη σημαντική υποστήριξη της εμψυχώτριας του εργαστηρίου «Δράση τώρα!» και συγγραφέα κ. Ελένης Σβορώνου.

Με βιωματικά παιχνίδια και ποικίλες δράσεις, τα παιδιά ενημερώθηκαν για το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής, του Φαινομένου του Θερμοκηπίου και τις λύσεις που υπάρχουν και οφείλουμε όλοι να επιλέξουμε αν θέλουμε ο πλανήτης μας να συνεχίσει να υπάρχει και μαζί με αυτόν και ο άνθρωπος. Η κ. Ελένη Σβορώνου ως εκπρόσωπος της WWF και συγγραφέας παιδικών βιβλίων με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος, μας παρουσίασε με παιχνίδι, εικόνα και λόγο το πολυσύνθετο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και μας τόνισε την ανάγκη, όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη μας να αντιληφθούν την άμεση ανάγκη για λύσεις και για Δράση τώρα!

Μόνο οι σωστές και ενσυνείδητες καθημερινές επιλογές των πολιτών του κόσμου θα μπορέσουν να σώσουν τον πλανήτη από την καταστροφή και να τον παραδώσουν αλώβητο στις επόμενες γενιές!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ