Η Υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως επισκέφθηκε μαζί με το Δήμαρχο Διονύσου Γ.Καλαφατέλη το Λύκειο Δροσιάς και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς

13

Η Υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως επισκέφθηκε μαζί με το Δήμαρχο Διονύσου Γ.Καλαφατέλη το Λύκειο Δροσιάς και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς


Επίσκεψη στο Λύκειο Δροσιάς, στο κτίριο του Ζαννείου, πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Απριλίου η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανδρέα Αλεξανδρή και άλλα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Την κα Κεραμέως υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Λυκείου Δροσιάς Δημοκλής – Μάσσιμος Τσαλούχος και η Υποδιευθύντρια του Σχολείου Χρύσα Λουκά, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί της για τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα διαβεβαιώνοντάς την παράλληλα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του σχολείου, στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας με τα ατομικά «self-test» διάγνωσης Covid-19 που πραγματοποιούν οι μαθητές. 

Ακολούθησε επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας σε όλες τις τάξεις (Α΄, Β΄και Γ΄Λυκείου), παρουσία του Δημάρχου Διονύσου, και συνομιλία της με τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές, οι οποίοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να της υποβάλλουν και αρκετές ερωτήσεις αναφορικά με ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η πραγματοποίηση των εξετάσεων το επόμενο διάστημα, η διδακτέα ύλη, η συνέχιση λειτουργίας των σχολείων μετά το Πάσχα κ.α.

Κ κα Κεραμέως ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή δύναμη. Υποσχέθηκε επίσης να επισκεφθεί και πάλι το Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο νέας συνάντησής της με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play