Η κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΥΧΙΑ νικήτρια του Διαγωνισμού μας, κερδίζει τα γυαλιά ηλίου από τα ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ, στο Μαρούσι!

47
Ο καλοκαιρινός μας Διαγωνισμός ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ με το υπέροχο δώρο, unisex γυαλιά ηλίου, έλαβε τέλος. Καθυστερήσαμε να κάνουμε την κλήρωση λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και αδειών, όμως έχουμε νικητή πια!
Η κ. Αγγελική Ψυχιά θα είναι η τυχερή που θα αποκτήσει τα όμορφα, ποιοτικά και μοντέρνα γυαλιά ηλίου με την ποιότητα και την εγγύηση του καταστήματος οπτικών που όλοι εμπιστευόμαστε, στην οδό Διονύσου 39, στο Μαρούσι!!
Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, τον κ. Γιάννη Νικολαράκο και την κ. Μάχη Νικολαράκου για την υποστήριξή τους και το υπέροχο δώρο που προσφέρουν για το www.kifissiacity.gr !

Ακολουθούν και άλλοι διαγωνισμοί, μείνετε συντονισμένοι και υπέροχα δώρα περιμένουν για να γίνουν δικά σας…. εδώ, στο city  της καρδιάς σας!!

 

*Σημείωση

Έχουμε την έγκριση της νικήτριας, ώστε να δημοσιεύσουμε το όνομά της ως νικήτρια του Διαγωνισμού μας, καθώς σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, οφείλουμε να έχουμε τη σύμφωνη απάντηση του νικητή και τότε  – και μόνο τότε – δημοσιεύουμε τα στοιχεία του.Σε αντίθετη περίπτωση, οφείλουμε και σεβόμαστε την επιθυμία του να μη γνωστοποιήσουμε το όνομά του , φωτογραφίες κλπ.
*Η διευκρίνηση αυτή γίνεται για λόγους τάξης και για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play