Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης VW ID.1: νέο EV e-Zzity που έρχεται το 2025

36
Η αναπτυσσόμενη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen θα δημιουργήσει σύντομα αυτό το αρχικό αυτοκίνητο πόλης που γεννήθηκε για την παιδική χαρά: το νέο αναγνωριστικό VW.1. Το μικροσκοπικό αστικό αυτοκίνητο – με την κωδική ονομασία e-Zzity στους εσωτερικούς κύκλους της VW – θα τεθεί σε παραγωγή το 2025. Αυτό αφότου βλέπουμε μια πρωτότυπη έκδοση το 2023. Το ID.1 θα έχει παρόμοιο αποτύπωμα με το 2020 e-Up που αντικαθιστά, με ένα κιβώτιο πεντάθυρου αμαξώματος που σημαίνει χώρο μέσα, αλλά κοντές προεξοχές για εύκολη οδήγηση στην πόλη. Περιμένετε να δείτε μερικές ενδείξεις στυλ από το ID.3 στην έκδοση παραγωγής και η απόδοσή μας από τον Andrei Avarvarii απεικονίζει τις πιθανές διαστάσεις και την οικογενειακή εμφάνιση.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι συνηθισμένες παραλλαγές spin-off είναι ήδη υπό ανάπτυξη: μια τραχιά έκδοση ID1 Crozz και ένα παράγωγο e-Roomzz van έχουν επίσης εντοπιστεί στον πίνακα σχεδίασης.

VW ID.1: οι ηλεκτρικές προδιαγραφές 

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης VW ID.1: νέο EV e-Zzity που έρχεται το 2025Ενώ το e-Up έστειλε ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε ένα αυτοκίνητο πόλης που σχεδιάστηκε για κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE), το ID.1 είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο καθαρής μπαταρίας. Οι μηχανικοί της VW έχουν χρησιμοποιήσει μια μη ικανοποιητική μορφή της αρχιτεκτονικής MEB (παρακάτω), η οποία υποστηρίζει το κύμα των ηλεκτρικών VW που ξεκίνησαν με το ID.
Αναμένεται δύο ειδών χωρητικότητας μπαταρίες – πιθανότατα 24kWh και 36kWh – για να επιτρέπεται χαμηλότερη τιμή σε αντάλλαγμα για μικρότερο εύρος. Είναι μια αποδεδειγμένη τάση για εστιασμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης, όπως τα Honda E και Mini Electric. Η λέξη είναι ότι το μικρότερο ηλεκτρικό Volkswagen θα έχει εύρος περίπου 185 μίλια με τη μεγαλύτερη μπαταρία.

Δημιουργία επιχειρηματικής υπόθεσης για το Volkswagen ID.1

Η VW ήλπιζε να κατασκευάσει EV 10k (8800 £) – πιθανώς με τη Suzuki – αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Γι ‘αυτό το Wolfsburg πιέζει, με αυτοπεποίθηση στη δική του ηλεκτρική στρατηγική.Στην πραγματικότητα, ο στόχος της πώλησης εκατομμυρίων EV ετησίως έως το 2025 έχει προωθηθεί έως το 2023. Ο Boss Ralf Brandstätter λέει ότι τα αυτοκίνητα με βάση το MEB μπορεί να είναι 40% φθηνότερα στην κατασκευή από τα EV με βάση τα συμβατικά πλαίσια.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης VW ID.1: νέο EV e-Zzity που έρχεται το 2025
Ο επικεφαλής της μάρκας Volkswagen δήλωσε : «Στο μέλλον, δεν θα έχει νόημα να τοποθετούμε τις μπαταρίες σε ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για έναν κινητήρα, όπως κάναμε με το [ενημερωμένο] e-Up του 2020 – αυτό ήταν ένα βήμα-βήμα. Εργαζόμαστε σε ένα BEV κάτω από 20.000 € (17.600 £) – μπορούμε να μειώσουμε την αρχιτεκτονική MEB με λιγότερο περιεχόμενο για να μειώσουμε το κόστος. » Το ID.1 θα είναι το μικρότερο αναγνωριστικό σε μια ηλεκτρική σειρά που αποτελείται από επτά κύρια μοντέλα. Το επόμενο, το ID.2, θα είναι αντίπαλος της VW με τα Renault Zoe και Peugeot e-208. Η έκδοση R υψηλής απόδοσης του ID.3 hatch βρίσκεται σε εξέλιξη. Και το επόμενο μοντέλο παραγωγής ID είναι το ID.4, βασισμένο στην ιδέα του ID Crozz, που αναμένεται στα τέλη του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play