Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους εργαζόμενους του Δήμου για τη σημαντική συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών τις 21ης Μαΐου

4
Print Friendly, PDF & Email

Εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στο Δήμο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε μήνυμά του ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους για την σημαντική συμβολή τους.

« Η εκλογική διαδικασία για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 διεξήχθη στην πόλη μας απρόσκοπτα με τις υπηρεσίες του Δήμου μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ευχαριστώ θερμά, όλο το προσωπικό του Δήμου μας, που εργάστηκε  ακόμη και πέραν του ωραρίου του για να είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Στελέχη και υπαλλήλους, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να παραμείνουν ανοικτές οι υπηρεσίες την παραμονή και ανήμερα των εκλογών και εκείνους που εργάστηκαν για την προετοιμασία των εκλογικών τμημάτων και την υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας.

Η συνεισφορά σας ήταν σημαντική και καίρια.
Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω όλους».  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ