Εθελοντική Δράση για παροχή υπηρεσιών κομμωτικής από το Κοινωνικό Κέντρο και το ΕΠΕΚΑ το μήνα Δεκέμβριο

29

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί:

Τον μήνα Δεκέμβριο 2021 και σε συνεργασία με την σχολή Κομμωτικής & Επαγγελμάτων Ομορφιάς – Νίκος Αμάραντος, θα πραγματοποιηθεί δράση παροχής υπηρεσιών κομμωτικής (κουρέματα ) κατόπιν ραντεβού και αποκλειστικά για τις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης», τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του Covid – 19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την δράση – προγραμματισμός ραντεβού, θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15.00 και θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εντός του Κοινωνικού Κέντρου Δήμου Πεντέλης ( Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη, Μελίσσια) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Tηλέφωνα επικοινωνίας : 210-8032722,  2108100884 & 885 ,

e- mail : [email protected]

Εθελοντική Δράση για παροχή υπηρεσιών κομμωτικής από το Κοινωνικό Κέντρο και το ΕΠΕΚΑ το μήνα Δεκέμβριο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play