Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο engineering hub της Sitecore στο Μαρούσι

6
Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο engineering hub της Sitecore στο Μαρούσι

Η παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή διαχείρισης ολοκληρωμένης ψηφιακής εμπειρίας, η Sitecore, εγκαινίασε την Πέμπτη (15/12) το μεγαλύτερο engineering hub που διαθέτει διεθνώς στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η εταιρεία λογισμικού έχει καταφέρει μέσα σε ενάμιση χρόνο να υπερτετραπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί στην Ελλάδα, το οποίο από 40 άτομα το 2021 φτάνει πλέον τα 170. Η εταιρεία διατηρεί φιλόδοξα επενδυτικά πλάνα για την Ελλάδα, βάζοντας τον πήχη του απασχολούμενου προσωπικού στα 250-300 άτομα τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ελληνικής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος της Sitecore, Στιβ Τζικάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του powergame.gr, το hub της Αθήνας θα φιλοξενεί τμήματα όπως αυτό του Marketing Αutomation, το οποίο είναι μοναδικό διεθνώς και θα παράγει προϊόντα και λύσεις made in Greece, που θα διανέμονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Sitecore διατηρεί 30 γραφεία σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 2.200 υπαλλήλους συνολικά, ενώ διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο με πάνω από 3.000 πελάτες παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 1.300 είναι επιχειρηματικοί πελάτες

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ