Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – 22 Μαρτίου στο 4ο Λύκειο

8

Την τακτική, μηνιαία διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Δευτέρα 22 Μαρτίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή  τον Α.Μ.Κ.Α. ή  το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε οι δικαιούχοι συμβουλεύονται να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Για τη μετακίνησή τους προς και από τη διανομή, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άδεια κυκλοφορίας στέλνοντας με sms τον κωδικό 2 στο 13033 (μετάβαση για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενισχυτικά στα προγράμματα της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) ώστε να καλυφθούν περισσότεροι Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ