Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – 17 Νοεμβρίου στο 4ο Λύκειο

27

Νέα διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε μια δύσκολη περίοδο, που οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας λόγω της πανδημίας είναι αυξημένες. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των δράσεων στήριξης των Ηρακλειωτών αυτή την περίοδο και μετά από την παροχή τροφίμων και ειδών σπιτιού στους δικαιούχους του προγράμματος του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου την περασμένη εβδομάδα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα) θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η νέα διανομή θα γίνει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Κηφισίας 32).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή  τον Α.Μ.Κ.Α. ή  το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε συμβουλεύονται οι δικαιούχοι να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Για τη μετακίνησή τους προς και από τη διανομή, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άδεια κυκλοφορίας στέλνοντας με sms τον κωδικό 2 στο 13033 (Μετάβαση για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play