ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου

6
ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου

Οι εργαζόμενοι να μην επιτρέψουν καμιά παραχώρηση υπηρεσιών στους ιδιώτες, αλλά να παλέψουν μέσα από το Συνδικάτο ΟΤΑ για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις τονίζει η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου καθώς η διοίκηση του δήμου με απευθείας ανάθεση δίνει σε ιδιώτες την αποψίλωση των κοινοχρήστων χώρων και των οικοπέδων.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ σημειώνει:

«Συνεχίζεται το πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Αμαρουσίου. Για ακόμα μια χρονιά την “τιμητική του” έχει η υπηρεσία πρασίνου. Συγκεκριμένα η διοίκηση του δήμου με απευθείας ανάθεση 37.000 ευρώ δίνει την αποψίλωση των κοινοχρήστων χώρων και των οικοπέδων λόγω αδυναμίας της Υπηρεσίας Πρασίνου να αντεπεξέλθει.

Θα μας απαντήσει κάποιος από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου; Γιατί τόσα χρόνια η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχει φροντίσει να κάνει αιτήματα προς το υπουργείο ώστε να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό στην Υπηρεσία Πρασίνου;

Δεν περιμένουμε καμιά απάντηση. Ξέρουμε καλά και τους σχεδιασμούς των κυβερνήσεων και της πλειοψηφίας των δημάρχων. Απαξιώνουν τις υπηρεσίες από προσωπικό και μετά τις χαρίζουν στους διάφορους εργολάβους.

Αυτή την πολιτική εφαρμόζει και η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου. Γνωρίζουμε καλά ότι η εκποίηση των υπηρεσιών αποτελεί κεντρική πολιτική κατεύθυνση όλων των κυβερνήσεων, αλλά και όλων των κομμάτων που πίνουν νερό στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εδώ όλοι μας πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το ποιος είναι μαζί μας και ποιος είναι απέναντι.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να αποσύρει το θέμα, όπως και το πρώτο θέμα, τη δημιουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και αντί να τροποποιεί τις θέσεις για να πάρει δημοτικούς αστυνόμους ας προσλάβει δέκα κηπουρούς.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον για τέτοια θέματα ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών να βγει τουλάχιστον μια ανακοίνωση – καταγγελία από την πλειοψηφία του σωματείου αλλά δυστυχώς τσιμουδιά, άχνα δεν έχει βγει μέχρι και σήμερα. Φαίνεται ότι για τους συναδέλφους όλα πάνε καλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ