Δήμος Κηφισιάς:Η Υπηρεσία Πρασίνου καλλωπίζει τους ποδηλατόδρομους

28
Υπηρεσία Πρασίνου
Υπηρεσία Πρασίνου

Με το ανθρώπινο δυναμικό και τα τεχνικά μέσα που απαιτούνται για τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και με τις οδηγίες των έμπειρων γεωπόνων φροντίζονται καθημερινά οι συγκεκριμένοι χώροι του Δήμου Κηφισιάς, ενός μεγάλου καταπράσινου Δήμου, με τρεις Δημοτικές Ενότητες.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι υπάλληλοι Πρασίνου μεταξύ άλλων εργασιών καθάρισαν, κλάδεψαν και κούρεψαν τον ποδηλατόδρομο που ενώνει την Κηφισιά με την Νέα Ερυθραία επί της οδού Στροφυλίου. Μια διαδρομή ενός χιλιομέτρου την οποία χρησιμοποιούν πολλοί ποδηλάτες του Δήμου μας.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου δήλωσε:
«Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ζωντανό το πράσινο στον Δήμο μας. Οι υπάλληλοι του Δήμου καλλωπίζουν καθημερινά κοινόχρηστα πράσινα σημεία της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Βασιζόμαστε όμως και στη συνδρομή των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια. Να περιποιηθούμε όλοι μας πρώτα από όλα τη δική μας περιουσία, τα δικά μας δέντρα και φυτά που ακουμπούν στα πεζοδρόμια. Να βοηθήσουμε την προσπάθεια των υπηρεσιών μας».
Το τμήμα Πρασίνου θα συνεχίσει τον καλλωπισμό των ποδηλατοδρόμων του Δήμου μας που όλο και περισσότεροι ποδηλάτες χρησιμοποιούν για τις κοντινές μετακινήσεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play