Δήμος Βριλησσίων: Μια μεγάλη «Αγκαλιά» σε όλες τις Μητέρες

3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Μαϊου 2022, στο Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (πρώην ΤΥΠΕΤ) η γιορτή της Μητέρας, από τον Δήμο Βριλησσίων, μέσω του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού, παρουσία πλήθους κόσμου.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Η Αγκαλιά», κ. Απόστολος Κοκκίνης.

Το παρόν έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού, κα Σοφία Χαντζάρα, ο επίτιμος Δήμαρχος, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο τέως Δήμαρχος, κ. Κων/νος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κρητών Βριλησσίων», κ. Στυλιανός Κουρομιχελάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού, εξωραϊστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου Βριλησσίων «Ο ΒΡΑΧΟΣ», κ. Αργύρης Κεχαγιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων «ΠΥΡΡΟΣ», κα Σοφία Μαντινίδου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΒ.

Η προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού συλλόγου “Η ΑΓΚΑΛΙΑ”, ήταν πραγματικά συγκινητική.

 

Η ημέρα περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Ζωγραφική από το Α΄ εργαστήρι ζωγραφικής ενηλίκων και έκθεση με έργα των μελών του Β΄ Εργαστηρίου ζωγραφικής ενηλίκων & του παιδικού εργαστηρίου ζωγραφικής του ΠΑΟΔΗΒ αφιερωμένες από τα παιδιά στις μητέρες τους.

Πολλά από αυτά τα έργα προσφέρθηκαν στον φιλανθρωπικό σύλλογο «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» .

 

Χορούς, μοντέρνους και παραδοσιακούς, μουσική με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, κατασκευές με θέμα τη μητέρα, γυμναστική και ομαδικά παιχνίδια απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

To εργαστήρι φωτογραφίας του ΠΑΟΔΗΒ ήταν εκεί και απαθανάτισε όλες τις στιγμές από τα διάφορα δρώμενα στον χώρο του Πάρκου, συνθέτοντας ένα κολάζ χρωμάτων και εικόνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν τριαντάφυλλα σε όλες τις μανούλες που βρίσκονταν στον χώρο των εκδηλώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play