Δήμητρα Κεχαγιά στην ΕΡΤ: Με την παραχώρηση των 110 στρεμμάτων στο Δήμο Πεντέλης, οι πολίτες θα απολαμβάνουν ένα υπέροχο δάσος μέσα στην πόλη

64
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΧΑΓΙΑ

«Η παραχώρηση του χώρου του ΝΙΕΝ, θα δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο Πεντέλης να προστατεύσει το δάσος ακόμη καλύτερα». Αυτό δήλωσε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ 1 και την Εκπομπή Συνδέσεις της 29.6.20.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαστε περήφανοι ως Δήμος που μετά από τόσα χρόνια αγώνων, όλων των προηγούμενων διοικήσεων Μελισσίων και Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτά τα 110 στρέμματα.

Μας δίνεται η ευκαιρία, μετά την υπογραφή σε λίγες μέρες της σύμβασης παραχώρησης από τον ΕΦΚΑ, να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο δάσος μέσα στην πόλη, ένα δάσος καλά προστατευμένο και περιποιημένο που οι πολίτες θα μπορούν να χαρούν, αφού ο χώρος από κλειστός τόσα χρόνια θα γίνει επισκέψιμος, με καθορισμένο ωράριο και κανόνες λειτουργίας. Θα υπάρξει ενίσχυση των μέτρων πυρασφάλειας από το Δήμο, θα αποκατασταθεί η περίφραξη και θα υπάρχει συνεχής φύλαξη του χώρου.

Σε συνεργασία με το Δασαρχείο, στη βάση μίας διαχειριστικής μελέτης που απαιτείται, σε συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες αρχές, αλλά και τηρώντας το πλαίσιο και τις χρήσεις που θα επιτρέπει η παραχώρηση, φιλοδοξούμε να αποδώσουμε στους δημότες μας, αλλά και γενικότερα στους επισκέπτες μας, ένα μοναδικό χώρο περιπάτου, αλλά και φιλοξενίας ήπιων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play