Γ. Πατούλης: «Καθήκον μας να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σε μία νοσοκομειακή δομή που επιτελεί εξαιρετικό λειτούργημα για τα παιδιά μας»

23

Γ. Πατούλης: «Καθήκον μας να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σε μία νοσοκομειακή δομή που επιτελεί εξαιρετικό λειτούργημα για τα παιδιά μας»

Στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Αττική, ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης παρέδωσε σήμερα κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία. Συνολικά θα δοθούν 120 κάδοι, για χωριστή συλλογή πλαστικών μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών. 

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά, επισημαίνοντας πως η στήριξη του σε δομές υγείας είναι ουσιαστική και διαχρονική.

Σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία, τόνισαν τα εξής:

Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης 

Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το οποίο κάνει σημαντική δουλειά για τη θεραπεία των παιδιών μας ακολουθώντας πρωτοποριακές και καινοτόμες μεθόδους, ενώ εστιάζει και στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος. Σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη και του Διοικητή του νοσοκομείου του κυρίου Παπασάββα, ενός εξαιρετικού ανθρώπου που διακρίνεται για την ευαισθησία του για τα παιδιά αλλά και το περιβάλλον παραδίδουμε στο νοσοκομείο κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης.

Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά βρίσκονται σε νοσοκομειακές δομές και με αυτή την πρωτοβουλία βοηθάμε στην ορθή διαχείριση των στερεών αποβλήτων που παράγονται. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σε μία νοσοκομειακή δομή που επιτελεί εξαιρετικό λειτούργημα για τα παιδιά μας.

Έχουμε βάλει ως διοίκηση ένα στοίχημα: Να γίνει η Αττική, Πρότυπη Περιφέρεια Υγείας αλλά συγχρόνως και μία “Πράσινη” Περιφέρεια. Σ΄αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Διοικητής Νοσοκομείου Αγ. Σοφία Εμμ.Παπασάββας

Θέλω να καλωσορίσω τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Πατούλη που έρχεται για άλλη μία φορά στο νοσοκομείο μας. Αυτό δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στο έργο το οποίο επιτελούμε στο νοσοκομείο. Η προσπάθεια αυτή σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση των αστικών αποβλήτων είναι πάρα πολύ σημαντική και για το περιβάλλον αλλά και για το νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχωρίζουμε τα απόβλητά μας και να μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ένα πιο υγιή και καθαρό -όχι μόνο νοσοκομειακό περιβάλλον -αλλά και γενικότερα. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για όλες αυτές τις δράσεις τις οποίες επιτελεί καθημερινά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play