Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής υδάτων

6
Print Friendly, PDF & Email

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  εργασιών απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής της απορροής ομβρίων υδάτων της πόλης.

Οι ως άνω εργασίες, πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την έκταση των ορίων του Δήμου βάσει χρονοδιαγράμματος και εκτελούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και από εργολάβο στο πλαίσιο ανάλογων συμβάσεων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει γι αυτό το θέμα: «Ο καθαρισμός φρεατίων εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις καθαρισμού που προγραμματίζονται για την εξασφάλιση της έγκαιρης προετοιμασίας μας, προς αποφυγή σοβαρών προβλημάτων απορρεόντων/ προερχομένων από τις επικείμενες βροχοπτώσεις και τις λοιπές καιρικές συνθήκες ενόψει της χειμερινής περιόδου».

Ο Δήμαρχος υπενθυμίζει πως σημαντική είναι η συμβολή των πολιτών στην ευταξία της πόλης και σημειώνει: «προτρέπουμε τους πολίτες και για την περίπτωση εντοπισμού φραγμένων φρεατίων, να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη, μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο 15321, μέσω email στο [email protected]  ή μέσω της Web  & Mobile εφαρμογής (διαθέσιμη για Android και iOS ) για την υποβολή των αιτημάτων τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ