Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο πρώτο στάδιο εργασιών αποκατάστασης – αξιοποίησης της Βίλας Λουμίδη

10
Print Friendly, PDF & Email

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στο ακίνητο της Βίλας Λουμίδη, στο οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και αξιοποίησής του.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για το έργο από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον ανάδοχο εργολάβο.

Το έργο αποκατάστασης – αξιοποίησης της Βίλας Λουμίδη προϋπολογισμού 927.790,65€ χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και από ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου.

Το ανακαινισμένο κτίριο, αναμένεται μέσα στο 2023 να παραδοθεί στους πολίτες και με την ιδιότητα πλέον του πολιτιστικού πολυχώρου θα αποτελέσει κόμβο τεχνών και δημιουργίας όχι μόνο για το Μαρούσι αλλά για την ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων σημειώνει σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου. Ο Δήμαρχος υπογραμμίζει ακόμη το θέμα της ασφάλειας της περιοχής καθώς το ερειπωμένο κτίσμα, συνιστούσε εστία πολλών κινδύνων για αρκετά χρόνια.

 Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την αυτοψία του Δημάρχου και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις της τελικής μορφής που θα λάβει το διατηρητέο «Βίλα Λουμίδη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ