Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

39

 

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια.

Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Τρία θα είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2021 και αυτά είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Διαβάστε αναλυτικά:

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματά σας

Αλλαγές περιμένετε έτσι και αλλιώς αυτήν την χρονιά, καθώς αποτελείτε τον έναν άξονα των εκλείψεων της επόμενης διετίας. Φροντίστε να είστε σταθεροί στις επιδιώξεις σας αλλά ευέλικτοι στη στρατηγική σας

Σχέσεις

Σύνθετες επιδράσεις στα αισθηματικά σας φέρνει το 2021. Οι ελεύθεροι είστε πιο δραστήριοι και πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλά από τα όνειρά σας είναι συγκεκριμένα και αυτό που απομένει σε εσάς είναι να είναι και εύστοχα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα παραμείνουν ανενόχλητοι να καθορίζουν τις προσωπικές σας στιγμές και τις παθιασμένες, κατά καιρούς, συναναστροφές σας. Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, ευνοούνται οι τολμηρές κινήσεις, τη στιγμή που θα μπει ο κατάλληλος άνθρωπος στο περισκόπιό σας. Είστε από τις λίγες ζωδιακές ομάδες που κατάφερε να ξεπεράσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Ο Άρης, από τα μέσα Μαρτίου  έως τα μέσα Μαϊου σας χαρίζει ζωτικότητα και ειδικότητα στην εκμηδένιση εμποδίων. Η ανάδρομη πορεία του όμως μέσα στο Καλοκαίρι, σηματοδοτεί ένα περίεργο διάστημα από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί παραμείνετε στα κεκτημένα σας και μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να δημιουργήσουν αιτίες παρεξηγήσεων.  Όσοι είστε σε σχέση ή σε γάμο, φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και, όπου χρειάζεται, να ζητήσετε και να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά, ή στην φροντίδα μεγαλύτερων συγγενών. Γενικά το Καλοκαίρι είναι ένα διάστημα που θα σας κρατά σε εγρήγορση, θα αλλάζει το πρόγραμμά σας και γι αυτό αποφύγετε να κάνετε σχέδια και ανακοινώσεις.  Επίσης οι εκλείψεις του Μαίου και Ιουνίου σας αφορούν καθώς επιδρούν στην ψυχολογία και στις ενδόμυχες αναζητήσεις σας. Μην ρισκάρετε όμως και μην παγιδεύεστε μέσα στις ίδιες σας τις επιθυμίες. Τέλος, ο Νοέμβριος του 2021 σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και αναστατώσεις τις οποίες, άλλοτε θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές και άλλοτε να τις διαχειριστείτε με σοφία.

Οικονομικά

Η έννοια του χρήματος έχει μεγάλη πρακτική αξία για εσάς καθόλη τη διάρκεια του 2021. Οι ταλαιπωρίες του 2020 σας έχουν προβληματίσει και είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τακτική και πολιτική όσον αφορά την επιδίωξη της οικονομικής σας ασφάλειας. Ο Ιανουάριος σας προτρέπει να κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις και να φροντίσετε να συμμαζέψετε ότι μπορείτε από τις σκόρπιες δυνατότητές σας. Το μυστικό είναι να επιδείξετε σοβαρότητα. Επίσης να κρατηθείτε μακριά από καταναλωτικούς πειρασμούς, όπως και απογοητεύσεις οι οποίες αυξήθηκαν την περίοδο των εορτών. Μην ξεχνάτε όμως ότι διανύουμε τις πιο περίεργες γιορτές όλων των εποχών. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος φαίνεται να λειτουργούν περισσότερο ευνοϊκά για το οικονομικό σας συμφέρον και παράλληλα, αυτοί οι μήνες, σας προσφέρουν μια αποκλιμάκωση της έντασης που περιστρέφεται γύρω από το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου σας θέλουν προσεκτικούς σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε τότε να κάνετε μεγάλα βήματα ή να πάρετε αποφάσεις που δεν είναι στέρεες. Το γράμμα του νόμου στα οικονομικά σας πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα για να διατηρήσετε την όποια κατάσταση σας εξυπηρετεί. Το Καλοκαίρι, παρά τη διάθεση των διακοπών, οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σας, τον Ιούλιο. Είναι τότε που θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις, ή να βγάλετε χρήματα από υπηρεσίες ή το αντικείμενο της δουλειάς σας. Επίσης, όσοι προετοιμάζετε το μέλλον, φανείτε τολμηροί και διορατικοί. Αξιοποιήστε πληροφορίες και προσεγγίστε ανθρώπους με τις κατάλληλες ιδιότητες που θέλετε.  Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αναμονής και μερικών καθυστερήσεων, αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου, οι εξελίξεις μπαίνουν σε μια πιο ευνοϊκή πορεία για εσάς. Τέλος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος σς βοηθούν να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, πάντα όμως με μέτρο και σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Εργασία

Οι ευκαιρίες στην εργασία αφορούν στην αποκατάσταση μιας τεχνητής έντασης, μιας παράκαμψης στην ιεραρχία, μιας απόδοσης ευσήμων για κάποιο σας επίτευγμα και μια νέα, αλλά αφανή δραστηριότητα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής φροντίζει τους δύο πρώτους μήνες του 2021 να σας κρατήσει ασφαλείς, σκεπτόμενους, ιδιαίτερα δημιουργικούς και κάπως υπομονετικούς. Όσοι καταφέρετε να αντισταθείτε σε τυχοδιωκτικούς πειρασμούς θα δείτε την χρησιμότητα αυτής σας της στάσης λίγο αργότερα. Η πανδημία και οι περιορισμοί μπορεί να ανέκοψαν την επαγγελματική σας ταχύτητα, δεν αναίρεσαν όμως τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας. Η Άνοιξη είναι η περίοδος που θα έχετε τα πρώτα δείγματα αναγνώρισης, ή ανάκαμψης της επαγγελματικής σας δεινότητας. Είναι σημαντικό μέχρι τότε να κάνετε οικονομία δυνάμεων, να προσέξετε προκλήσεις, τόσο στην εργασία, όσο και στον τομέα της υγείας σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου σας ταλαιπωρούν σε συμφωνίες, σας αποσυντονίζουν από δραστηριότητες και σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε συνεργασίες ή σχέδια. Το σημαντικό για εσάς είναι να μην περιορίσετε τη δημιουργικότητά σας και να μην εκτεθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Κρατήστε υπό έλεγχο τις επιθυμίες σας και φροντίστε πρωτίστως να κατοχυρώσετε θέσεις και δικαιώματα. Σπουδές και επικοινωνία με το εξωτερικό θα πρέπει να τεθούν σε ρεαλιστικές βάσεις και να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί τον Οκτώβριο και να μην παρασυρθείτε από μια καλή πορεία ή θετικές ενδείξεις στην εργασία. Τέλος, οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου ανακινούν ζητήματα του παρελθόντος, ανταγωνισμούς, αλλά παράλληλα ανταμείβουν την όποια σοβαρή προσπάθεια έχετε καταβάλει στην εξέλιξη του αντικειμένου που υπηρετείτε επαγγελματικά.

Zυγός

Εξελίξεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά

Η αποφασιστικότητα είναι το στοιχείο που θέλετε να εξελίξετε για τη νέα χρονιά. Θεωρείτε σωστά, ότι έχετε πολλά να επιμεληθείτε, εστιάζοντας τη δυναμική σας σε νέα καθήκοντα, ιδιότητες και σχέσεις. Οι περισσότεροι έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μετρήσει ωφέλιμα ο χρόνος.

Σχέσεις

Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα με τη σχέση σας, έχετε τον πρώτο ενάμισι μήνα της νέας χρονιάς να τα επεξεργαστείτε, να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, είτε αυτές είναι επιθετικές, είτε αμυντικές για να φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας. Πολλοί από εσάς αλλάζετε στάση και γίνεστε πιο αυστηροί είτε με τον σύντροφό σας, είτε με εκείνους που θεωρείτε ότι σας πιέζουν για συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Από τις 15 Φεβρουαρίου φαίνεται να αρχίζει μια σταδιακή αλλαγή στα γεγονότα, στις γνωριμίες για τους ελεύθερους και για συμπτώσεις και συγκυρίες που ενθαρρύνουν τον ψυχισμό σας. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί, καλοί συνομιλητές, αναγνωρίζετε αιτίες που περιέπλεξαν τις καταστάσεις και δίνετε λύσεις σε δυσκολίες. Η άνοιξη σας βρίσκει περισσότερο ικανοποιημένους από άλλες χρονιές. Οι ελεύθεροι έχετε εντοπίσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ο οποίος βρίσκεται στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Φροντίστε την εμφάνιση, τις δραστηριότητες και την αξιοποίηση του χρόνου σας ώστε όλα να έχουν θετικό αντίκτυπο. Το τέλος Μαίου με την σεληνιακή έκλειψη στις 26 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εσωτερικά θέματα σπιτιού, οικογένειας, η μιας δύσκολης φάσης της σχέσης σας. Φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να μη δημιουργήσετε περισσότερες εντάσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για την έκλειψη του Ιουνίου, με μετατόπιση του κέντρου βάρους στις φιλίες και στις κοινωνικές σχέσεις. Το καλοκαίρι όλα είναι θέμα ευελιξίας σας. Όσο περισσότερο φορτίζετε το κλίμα με τις επιθυμίες σας, τόσο περισσότερο αυξάνουν και οι πιθανότητες να συμβιβαστείτε με ότι σας προσφέρετε. Με μια πιο διπλωματική συμπεριφορά, το δούναι και λαβείν θα είναι πιο ισορροπημένο και πιο ικανοποιητικό για εσάς. Ο Σεπτέμβριος προμηνύει διάθεση ανεξαρτησίας από πιέσεις που δημιούργησαν οι συνθήκες κάποιων υποχρεώσεων, αλλά ακόμα δεν ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα την επιτύχετε. Οι ελεύθεροι έχετε καλύτερες προοπτικές για νέα συντροφιά κοντά στα γενέθλιά σας, ενώ οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου βάζουν όρια στις επιθυμίες σας.

Οικονομικά

Το 2021 επαναπροσδιορίζει τους στόχους σας, καθορίζει φίλους και συμμάχους,  αλλά και περιοχές με οικονομικό ενδιαφέρον. Είστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο βήμα το οποίο θα αποφέρει οφέλη και αυτό που χρειάζεστε είναι οργάνωση και αποφασιστικότητα. Πριν από οτιδήποτε όμως θα ήταν καλό να επιλέξετε εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστείτε και θα συνδυάσετε ιδιότητες και ειδικότητες. Οι δύο πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς δεν φαίνεται να φέρνουν δυνατά αποτελέσματα και αν το νιώθετε και εσείς, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς εμπόδια. Ο Μάρτιος είναι μήνας ζυμώσεων και τακτοποίησης εκκρεμοτήτων. Η ακίνητη περιουσία σας απασχολεί όσον αφορά την αξιοποίησή της τον Απρίλιο και το μεγαλύτερο μέρος του Μαίου. Φροντίστε να βρείτε λύσεις που σας εξυπηρετούν, αλλά αποφύγετε να αφήσετε την εποπτεία σε τρίτους. Οι εκλείψεις Μαίου- Ιουνίου είναι μοχλός εξόδων και για αυτό φροντίστε να μην κλείνετε το ένα μέτωπο και να ανοίγετε το άλλο. Οι περισσότεροι από εσάς ονειρεύεστε ένα ταξίδι το οποίο είχατε αναβάλει στο παρελθόν. Οι συνθήκες θα επιτρέψουν την πραγματοποίησή του, αλλά έχετε κι εσείς έτοιμη μια εναλλακτική, αν τα έξοδα που απαιτούνται σας φαίνονται υπερβολικά. Η μηχανή της προώθησης του οικονομικού σας συμφέροντος αρχίζει να λειτουργεί καλύτερα από τα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο που ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας. Το πρώτο μισό του Οκτωβρίου ο πλανήτης αυτός γυρίζει ανάδρομος πάλι στο ζώδιό σας και θα χρειαστεί να κινηθείτε μετρημένα και συντηρητικά.  Οι εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου επηρεάζουν τη γενικότερη κατάσταση στο περιβάλλον από το οποίο προέρχονται τα χρήματά σας και καλό θα ήταν να είστε προνοητικοί για να μη διακοπεί η μέχρι τότε πορεία σας.

Εργασία

Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκετε νέο ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας ζωή και βάζετε νέους στόχους για το 2021. Αν τους επιδιώξετε με σοβαρότητα, τότε μπορείτε να τα καταφέρετε και να αισθανθείτε ικανοποίηση. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος με την μετακίνηση και την πορεία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι το διάστημα στο οποίο θα χρειαστεί να κινηθείτε με ακρίβεια και ευστοχία. Μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε μια επιτυχία σαν οριστική και μην αγνοείτε εκείνους που σας βοήθησαν. Ένας υπόγειος ανταγωνισμός μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς τον Μάρτιο και είναι τότε που θα χρειαστείτε την υποστήριξη από έναν συνεργάτη, πελάτη ή φίλο που ξέρει να χειρίζεται τα δύσκολα. Όμως  η εξέλιξή σας έχει αρχίσει και  ο Απρίλιος σας βοηθά να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα σας. Αυτό μπορεί να είναι από μια στροφή 180ο ή μια απόφαση να εξελίξετε τις γνώσεις σας σε κάποιο πανεπιστήμιο, ή ακόμα να εκσυγχρονίσετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ακατάλληλοι μήνες για επεκτατικά σχέδια, ενώ αντιθέτως ευνοούν την άσκηση των καθηκόντων σας σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Η επαγγελματική σας κατάρτιση και εμπειρία επίσης, σας βοηθούν να ξεπεράσετε μια ανταγωνιστική τροχοπέδη τρίτων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 23 Ιουνίου στους Διδύμους εκπέμπει αντιφατικά μηνύματα στα επαγγελματικά σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το καλοκαίρι βοηθά τους εποχικά εργαζόμενους να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος και ενισχύει τις συνεργασίες ορισμένων από εσάς. τΟΝ Σεπτέμβριο κινηθείτε αποφασιστικά και δημιουργικά. Στα τέλη του μήνα και στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Η χρονιά κλείνει με εκλείψεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αλλά σας βρίσκουν πολύ καλά προετοιμασμένους για τα επόμενα βήματά σας.

Υδροχόος

Με λογική και ευαισθησία

Η χρονιά ξεκινά με τη δική της λογική που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη δική σας, ούτε με όσα προγραμματίζετε να κάνετε άμεσα. Δώστε σημασία και προσοχή στα μεγαλεπήβολά σχέδιά σας. Αναπτύξτε ωφέλιμες σχέσεις και δώστε περιθώρια χρόνου μέχρι το 2021 να βάλει σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

Σχέσεις

Οι δύο πρώτοι μήνες σας προβληματίζουν σχετικά με την εξέλιξη των αισθηματικών σας υποθέσεων. Αρκετοί από εσάς θεωρείτε ότι δεν κάνατε αυτό που έπρεπε την στιγμή που είχατε την ευκαιρία, αλλά αυτό τώρα πια δεν μπορεί να αποδειχτεί.  Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες εξακολουθούν να είναι υπερβολικές και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ανικανοποίητο που δημιουργείται από τη δύσκολη όψη του Άρη και του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ευθύς αντιπαραθέσεις και εξαντλήστε την υπομονή που διαθέτετε. Από τις αρχές Μαρτίου μπορείτε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι, τόσο για τις εξελίξεις που έχετε δρομολογήσει, όσο και για τα νέα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Κοινωνικές και άλλες δραστηριότητες σας επιτρέπουν να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον νέο δυνητικό σύντροφο οι ελεύθεροι. Τον Μάιο και τον Ιούνιο οι εκλείψεις επηρεάζουν κάποιες οικογενειακές δραστηριότητες και αλλάζουν λίγο τις ισορροπίες που επικρατούν εκεί. Ο Άρης στον Λέοντα από τις 12 Ιουνίου σας κάνει πιο αποφασισμένους από ότι άλλες φορές και αυτό ευνοεί τις επιδιώξεις σας. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιούλιο, ενώ  κάποιοι από εσάς θα ξεπεράσετε ενδοιασμούς και εμπόδια και θα γίνετε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων σε στενό όμως κύκλο. Ο Αύγουστος φέρνει συναισθηματικές υποχρεώσεις και αφορά κυρίως εσάς που βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση ή γάμο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να διασκεδάσετε, αλλά μην επιδιώκετε ευκαιριακές δεσμεύσεις που θα καταλήξουν άδοξα. Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ερωτικός για τους περισσότερους από εσάς, ιδιαίτερα στο πρώτο του δεκαήμερο. Μετά, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εξάπτει τη φαντασία και σας οδηγεί σε ακατάλληλα μονοπάτια. Ο Οκτώβριος φέρνει τύχη στις φιλίες και στην κοινωνική ζωή, ενώ δεν αποκλείεται μια σύντομη επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος σας. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου σας αναγκάζουν να είστε πιο ρεαλιστές και λιγότερο ιδεαλιστές στις σχέσεις σας.

Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας είναι σύμμαχός σας για όλη τη χρονιά και ευνοεί τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Δείτε λοιπόν τις δυνατότητές σας, εστιάστε σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και θυσιάστε κάτι μικρό, έστω και αν σας ξεβολεύει για να κερδίσετε κάτι μεγαλύτερο. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι η περίοδος που σας φέρνει αντιμέτωπους με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις για να διατηρήσετε το στάτους κβο που εξυπηρετεί την καθημερινότητά σας και τις υποχρεώσεις που τρέχουν . Ο Μάρτιος ευνοεί κάποια έξοδα παράστασης και επιτυχίες σε νέο περιβάλλον, ενώ οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να κάνετε και μια σημαντική αγορά. Κάποιοι θα διακινδυνεύσετε τον ύπνο σας, αλλά αν εξυπηρετήσετε, τότε θα εξυπηρετηθείτε. Ο Απρίλιος δείχνει μια πρόσκαιρη δυσκολία στην είσπραξη χρημάτων, ή κίνδυνο απώλειας, ή επιστροφή για λίγο υποχρεώσεων που θεωρούσατε ότι είχαν λήξει οριστικά. Μην υπαναχωρείτε στις αποφάσεις σας το πρώτο μισό του Μαίου, καθώς οι εκλείψεις του μήνα αυτού και του Ιουνίου αυξάνουν τα έξοδά σας. Ο Ιούλιος φέρνει ισορροπία μετά τις 12, ενώ μπορείτε να υπολογίζετε σε βοήθεια από την οικογένεια ή από συγγενείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι άλλοι ζητούν να αιτιολογήσετε τα έξοδά σας. Ο Αύγουστος σας βοηθά σε εισπράξεις και ιδιαίτερα εσάς που ρισκάρετε σε εποχικές δραστηριότητες. Ο Σεπτέμβριος προβάλει πιο ήρεμος και πιο εντυπωσιακός στις οικονομικές σας δραστηριότητες. Ο Οκτώβριος σας θέλει αποφασιστικούς γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό που σας ταλαιπωρεί. Εδώ σας επιτρέπεται να κινηθείτε και λίγο έξω από τα συνηθισμένα και καθιερωμένα. Οι δύο τελευταίοι μήνες του  2021 σας βοηθούν να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και να υποστηρίξετε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις που αποφέρουν κέρδος.

Εργασία

Η κοινωνική εργασία, η ανάπτυξη, η προσφορά στους άλλους, η ανάδειξη ταλέντων και ικανοτήτων θα είναι μερικές από τις ενισχύσεις που θα φέρει το 2021 σε εσάς. Εννοείται ότι τίποτα δεν θα συμβεί ως δια μαγείας και ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε ροή, κάνοντας και τις απαραίτητες ενέργειες. Τις περισσότερες φορές θα πλησιάσετε αρκετά τους στόχους σας, ενώ άλλες, θα επιλέξετε να αλλάξετε πορεία ακολουθώντας κάποιο άλλο δέλεαρ που πριν δεν υπήρχε στον ορίζοντα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να λειτουργήσετε πρωταρχικά για εσάς. Όταν φτάσετε στο σημείο που θέλετε και νιώσετε ασφάλεια, τότε θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος φέρνουν επαγγελματικά άγχη, ιδιαίτερα σε εσάς που επηρεάστηκε η δουλειά σας από την απαγόρευση και την πανδημία. Είναι τότε που θα έχετε αυξημένη κούραση και που δεν θα σας επιτρέπεται να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας ή με εκείνους που αγαπάτε. Το σκηνικό αλλάζει την Άνοιξη, όπου οι δύο πρώτοι μήνες θα αποτελέσουν την ατμομηχανή της νέας περιόδου, που σημειωτέον, δεν περιορίζεται μόνο στη διάρκεια του 2021. Επειδή όμως χρειάζεστε δείγματα επιτυχίας για να συνεχίσετε, εστιάστε σε ότι καλό συμβαίνει εκείνη την περίοδο και αξιοποιήστε το. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου επηρεάζουν συνεργασίες, αλλά και ανυπόστατα όνειρα. Στη δεύτερη περίπτωση φροντίστε να προσγειωθείτε ομαλά και να συντονίσετε τις προσπάθειές σας με άλλους με τους οποίους σας συνδέει κοινό επαγγελματικό συμφέρον. Το Καλοκαίρι έχει τόσο ευκαιρίες αλλά και χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε διαφορετικά. Εσείς θα θέσετε τις προτεραιότητές σας ανάλογα με τις ανάγκες, τις συγκυρίες και τις δυνατότητές σας. Οι καλές οικονομικές προοπτικές ας μην μείνουν ανεκμετάλλευτες, ιδιαίτερα μετά τις τόσες ταλαιπωρίες του προηγούμενου χρόνου. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος φέρνουν ειδικές ευκαιρίες για μακρόχρονους στόχους, ή για εξέλιξη με σπουδές και επιμόρφωση. Η χρονιά κλείνει με εκλείψεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, καθιστώντας τον Νοέμβριο περισσότερο κουραστικό και ιδιαίτερο μήνα για εσάς, παρά τον Δεκέμβριο.

πηγή:eleftherostypos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play