Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

62
Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

H ειδησεογραφική σελίδα Maroussi.city έλαβε αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, κ. Κωστή Σηφάκη, για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης-ξημερώματα Πέμπτης- στα γραφεία συνδέσμου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Αμαρουσίου, επί της οδού Αναβρύτων 8 και Σπύρου Λούη.

Όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου – Πολιτιστικού Τοπικού Συλλόγου- κ. Κωστής Σηφάκης, “ρίξανε βόμβα γύρω στις 2:45 π.μ. και όλος ο δρόμος και τα οικήματα έχουν πάθει φθορές, όσοι ήταν πολύ κοντά (στο σημείο της έκρηξης) έπαθαν περισσότερες… Έχει δημιουργηθεί κρατήρας στον σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού.”

Ανέφερε επιπλέον ότι χρειάστηκε μπουλντόζα για να απομακρυνθούν οι σπασμένες τζαμαρίες των καταστημάτων, ενώ υπήρξαν υλικές φθορές και μέσα στον χώρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου.

Προχωρώντας στο σημείο της έκρηξης, η κάμερα του Μaroussi.city δείχνει τις υλικές φθορές που επέστησαν καταστήματα εσωτερικά και εξωτερικά, σε σημείο που χρήζουν ανακαίνιση.

Να αναφερθεί ότι η έκρηξη βόμβας τοποθετήθηκε σε σημείο μεσοτοιχίας του κτιρίου του συνδέσμου του Παναθηναϊκού με τον κήπο ενός σπιτιού που καταστράφηκε και ευτυχώς ήταν εγκαταλελειμμένο . Στο σημείο της έκρηξης δημιουργήθηκε κρατήρας, δείχνοντας την ισχυρή δύναμη της βόμβας και της μεγάλης ποσότητας εκρηκτικής ύλης (δυναμίτιδα).

Σύμφωνα με την μαρτυρία του Προέδρου Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, κ. Σηφάκη “ήταν πολύ δυνατό το ωστικό κύμα (από την έκρηξη) που πάθανε ζημιές όλα τα σπίτια και τα καταστήματα που είναι κατά μήκος της Σπύρου Λούη.

Κλείνοντας, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Κωστής Σηφάκης, ένας άνθρωπος που είχε καρδιακά προβλήματα, εξαιτίας της έντασης που δημιουργήθηκε από την έκρηξη βόμβας, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες. Ενώ, το συγκεκριμένο συμβάν με την έκρηξη της βόμβας στα γραφεία συνδέσμου του Παναθηναϊκού έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά με όχι δυνατή ισχύ.

Το maroussi.city και όλη η τοπική κοινωνία καταδικάζουμε τέτοιου είδους πράξεις, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο και απειλούν σοβαρότατα ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και ευχόμαστε πραγματικά αυτή να ήταν η τελευταία φορά που βιώνουμε αυτά τα ανεπίτρεπτα γεγονότα.

Η Ενωση Κρητών μετά την αποκατάσταση των ζημιών στο χώρο του συλλόγου, δήλωσε:

” Είναι συγκινητική η αντίδραση όλων εσάς των φίλων μας και σας ευχαριστούμε.
Υποστήκαμε τις συνέπειες του εκρηκτικού μηχανισμού που πυροδοτήθηκε έξω από σύνδεσμο οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας.
Φαίνεται πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να κατακτήσουμε πολιτισμένη συμπεριφορά και απλή λογική.
Ταυτόχρονα όμως από την ανταπόκριση όλων σας πήραμε κουράγιο και συνεχίζουμε πιο δυνατοί.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση σας, που εκφράστηκε τόσο με τις αντιδράσεις και τα σχόλια σας εδώ, όσο και με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σας.
Οι ζημιές αποκαταστάθηκαν, ο σύλλογος μας είναι λειτουργικός, συνεχίζουμε κανονικά τις δραστηριότητες μας και σας περιμένουμε”.

https://www.facebook.com/maroussi.city.news/videos/1321637058682601

Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) Αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου για την ισχυρή έκρηξη στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ