ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΚΠΑΔΒ Β.ΑΡΣΕΝΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΛΑΣΠΗΣ

105

Απάντηση της Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ σε ανυπόγραφο κείμενο του Vrilissia press
Mετά το ανυπόγραφο κείμενο με τίτλο «Έτσι “έδεσε” η Β.Aρσένη το Μεγάλο Ρουσφέτι στον εκδότη Ν.Καραμανλή» που αναρτήθηκε στον ιστότοπο vrilissiapress.gr, ενημερώνω τον ανώνυμο συντάκτη του ότι:

Λόγω κωλύματος συμμετοχής του Προέδρου κ. Λύτρα Απόστολου (όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε,βλ. την σχετική του ανακοίνωση περί διάψευσης των συκοφαντικών ισχυρισμών σας https://www.facebook.com/d.kontodinas/posts/748226219256576), και του Αντιπροέδρου κ. Φαράκλα, προήδρευσα στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22/7/20, βάσει των διατάξεων του άρ.69 του Ν.3852/2010 (και όχι λόγω προθυμίας αλλά υποχρέωσης)

Όσον αφορά στην προμήθεια του λευκώματος, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία Συνοπτικού Διαγωνισμού βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016 χωρίς καμία ένσταση κατά της διαδικασίας και φυσικά χωρίς να υπάρχει ούτε υποψία “μεγάλου ρουσφετιού”.

Επειδή το βάρος της απόδειξης το φέρει αυτός που κάνει τον ισχυρισμό, καλώ και προκαλώ τον ανώνυμο συντάκτη του κειμένου αλλά και τον κο Ντινόπουλο σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ψευδώς στο Δημοτικό συμβούλιο της 22/7/20, να προσβάλει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την δυνατότητα που δίνουν οι διατάξεις του Ν.3852/2010 και του Ν.4412/2016 και να αποδείξει τα όσα δημοσιεύει.

Σε αντίθετη περίπτωση απαιτώ το “κατέβασμα ” της ανάρτησης και την δημοσίευση συγνώμης από τον ιστότοπο vrilissiapress προς το πρόσωπο μου αλλά και την διοίκηση, για τα ψευδώς αναφερόμενα.

Η Κοινωνική πολιτική του Δήμου δεν είναι “ντελικατέσεν” όπως αναφέρθηκε,ούτε και χρησιμοποιείται για εντυπωσιασμούς και πολιτικές ποταπές αντιπαραθέσεις.
Η προσπάθεια συκοφάντησης μου για να πληγεί η Δημοτική Αρχή του Ξένου Μανιατογιάννη, ξεπερνάει κάθε ηθική γραμμή .
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριοι/ιε.
Δεν είμαστε “πρόθυμοι”, είμαστε ΕΝΤΙΜΟΙ!

Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ
ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play