Απέραντη και συνεχή απειλή για ΕΕ και Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογάν !

1

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΜΚΟ όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι σε άθλια κατάσταση και εύκολο να νοσήσουν αλλά και να μεταδώσουν τον ιό. “Οι άνθρωποι χρειάζονται οπωσδήποτε κάπου να μείνουν”.

Σε όλα αυτά να προστεθεί το γεγονός ότι ο τούρκος πρόεδρος μέχρι στιγμής έδινε ψευδή στοιχεία για το λαό του σχετικά με το φονικό ιό ! κάτι που δεν ισχύει διότι ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αρχίσει και αυξάνεται επικίνδυνα στην Τουρκία και ίσως δεν είναι περίεργο να δούμε κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία. Και κυρίως δεν ξέρουμε εάν αυτή η “πυρηνική βόμβα” με κρούσματα κορωνοϊού βρίσκεται ήδη στα σύνορά μας διότι υπάρχει συνωστισμός, πλήθη, άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Ωστόσο ο Ερντογάν από τη μία ενημερώνει το λαό του να παραμείνουν στα σπίτια τους γιατί φοβάται ένα ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα του και από την άλλη στήνει παγίδες εν μέσω κορωνοϊού όπως πληροφορούν τα ρωσικά ΜΜΕ διότι μίλησε πρόσφατα για “ιερό ισλαμικό πόλεμο εναντίον της Ευρώπης”, ενώ έμμεσα ανέφερε και μια “πιθανή αποκατάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα προηγούμενα σύνορά της, με αφορμή το θέμα  των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων του Έβρου”.

Ας ελπίσουμε ο Τούρκος πρόεδρος να δείξει σύνεση ενόψει της πανδημίας που απειλεί όλο τον πλανήτη, και βέβαια και τη χώρα του, και να σταματήσει του εκβιασμούς ζητώντας συνεχώς χρήματα από την ΕΕ υποτίθεται για το μεταναστευτικό – προσφυγικό ή από την άλλη πληροφορίες να τον θέλουν να εφοδιάζει το λαό του με Τζιχάντ που θα ριχθούν στη μάχη εναντίον Ελλάδος και Ευρώπης!

JAmaxilati

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ