Ανοιχτό παραμένει το Ζηρίνειο για τη φιλοξενία των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας

5

Ο Δήμος Κηφισιάς με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης παραμένει στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας από την πυρκαγιά, που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Αυγούστου στην περιοχή του Βαρνάβα και μαίνεται με καταστροφικές συνέπειες στην Αττική.

Λόγω της έκτακτης ανάγκης που έχει προκύψει, με εντολή του Δημάρχου κ. Βασίλη Ξυπολυτά το Κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης» παραμένει ανοικτό και σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου, αλλά και όσο χρειαστεί για την υποδοχή και φιλοξενία όλων όσοι έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η είσοδος στο Κλειστό του Ζηρινείου θα γίνεται από την οδό Άνδρου και Αλέξανδρου Παναγούλη!

Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έθεσε σε λειτουργία ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή των πυρόπληκτών, την οποία δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί στην πλατφόρμα: https://emergencypoint.azurewebsites.net/Application/NewAppl?evId=0170f75b-3f01-45ca-8e6e-727849dcdba4

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το 213 2047893.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να είναι σε εγρήγορση, να μένουν προστατευμένοι και να ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και του «112».

Χρήσιμα τηλέφωνα

Πολιτική προστασία Δήμου Κηφισιάς: 2106228335

Πυροσβεστική: 199

ΕΚΑΒ: 166

Πολιτική Προστασία πανελλαδικός αριθμός: 112

Αστυνομία: 100

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ